Petitchef

Tocni din carne de porc

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
300 g carne de porc mrunit

condiment barbeque, secretul gustului


o ceap alb

o roie

ptrunjel verde

opional: smântân

Preparare

  • Se taie mrunt morcovul i ceapa. Carnea se condimenteaz cu condiment barbeque. Nu a folosit sare i piper deoarece am talentul de a sra prea tare mâncarea.
  • Roia se tie bucele mici. Într-un vas, se pune puin ulei, se pune morcovul i ceapa la clit. Când ceapa devine sticloas se adaug carnea, se las s se albeasc dup care se pune roia i ap cât s acopere. Se poate pune i puin secretul gustului.
  • Când carnea e fiart se pune ptrunjelul verde. Se poate consuma cu pireu de cartofi, macaroane sau doar cu pâine. Noi am ales pireul i ardei copt.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita cu ciuperci si carne de porc
Tocanita cu ciuperci si carne de porc
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Tocanita cu carne de porc si paste
Tocanita cu carne de porc si paste
4 porții
1h10m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Varza dulce calita cu carne de porc
Varza dulce calita cu carne de porc
6 porții
40 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
4 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteCarnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!Stii sa folosesti corect un termometru pentru carne?Stii sa folosesti corect un termometru pentru carne?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: