Petitchef

Varza acra cu afumatura si masline negre

Felul principal
6 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
3 verze acre


piper

ulei

750 ml suc de rosii

3 foi de dafin

200 g masline negre

apa

1,200 kg scarita afumata

Preparare

  • Se taie varza fideluta, se stoarce bine de zeama si se pune intr-o cratita.
  • Se pune cimbru, ulei, sucul de rosii, piper, foile de dafin si apa pana se acopera varza.
  • Se baga la cuptor pana este aproape gata. Din cand in cand se mai adauga apa calda cand scade apa. Se pune apoi scarita ( care era foarte bine preparata).
  • Se adauga maslinele, se mai tine la cuptor pana se face varza. Cand este fiarta varza se scoate de la cuptor.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Varza (acra) calita cu carne de porc
Varza (acra) calita cu carne de porc
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Varza (acra) calita cu carne de porc
Varza (acra) calita cu carne de porc
6 porții
2h20m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Varza acra cu costita
Varza acra cu costita
4 porții
34 min
Foarte ușor
2.8 / 5
Rețetă Moelleux cu masline si parmezan
Moelleux cu masline si parmezan
4 porții
30 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Varza cu bacon
Varza cu bacon
4 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!Uleiul de masline - Aurul verde!Uleiul de masline - Aurul verde!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: