Ingrediente: 4 picioare de porc 2 buc.ceapa de marime mijlocie 5 catei de usturoi 1 legatura de patrunjel verde 1 lingurita maghiran(majoranna) 1 tub de crema gul...
Ingrediente: O jumatate de miel cu gat si pulpa superioara Organele de la un miel intreg 300 g ficat de pasare 4 oua 2 cepe 5 catei mari de usturoi 1 legatura m...
Ingrediente: 1-1.2 kg copanele pui 0.4 kg ficatei de pasare proaspeti 300 g orez o conserva ciuperci 50 g ulei de masline 150 g unt 2 linguri bulion un cub Maggi ...
Friptura de miel este unul dintre cele mai populare simboluri de Paste si se regaseste pe masa majoritatii crestinilor, desi nu toti suntem innebuniti dupa aceasta carne.
Ingrediente: 3,200 kg pulpe superioare de pui amestec de condimente pentru friptura de pui de la - Kotanyi 1 kg orez Riso Scotti 4 ardei capia Secretul gustului c...
by Alice albinutza
Am primit o ra??, ....ra?? le?easc? de felul ei,...o ra?? de curte, crescut? bio, eco sau cum li s-or mai zice.
Cotrob?ind pe internet am dat peste mai multe re?ete de friptur? de ra??, dar pân? la urm? a trebuit s? i
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...