Fursecuri cu cacao și nucă
10 rețete

Fursecuri cu cacao si nuci
Desert Ușor 10 min 15 min
Ingrediente: 1 cana faina 1/3 cana cacao 115 gr unt moale 2/3 cana zahar 1 ou separat + un albus 1 praf sare 2 linguri lapte 1 lingurita vanilie 200 gr nuci/...

Fursecuri cu nuca de cocos (tavalita cu nuca de cocos)
Desert Foarte ușor 15 min 30 min
Ingrediente: blat: 300 g zahar pudra 1 pac./esenta vanilie 35 g miere de albine 3 oua 100 g unr/marg 450 g faina 1 priza sare 20 g praf copt esenta rom 200 g...

Fursecuri ciuperci
Altele Foarte ușor 35 min 406 kcal
Ingrediente: Pentru aluat: o margarina 2 oua 6 linguri de zahar 1/2 praf de copt faina cat cuprinde nuca macinata sau nuca de cocos Pentru glazura: 6 linguri...

Fursecuri glazurate
Altele Foarte ușor 25 min 15 min
Ingrediente: Pentru aluat : 200 g unt moale la temperatura camerei 200 g zahar pudra 3 g albenusuri de ou 300 g faina esenta de rom Pentru umplutura : 150 g unt...

Fursecuri-cappuccino: oua de pasti
Altele Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: Pentru figurine: 100 g. alune/migdale/nuci 275 g. faina 200 g. unt (rece) 1 galbenus 1 praf de sare 100 g. zahar pudra 2 lingurite nes 1 lingura...

Napolitane cu nuci
Altele Foarte ușor 1 oră 30 min
Ingrediente: 4 foi mari de napolitana 300g nuci macinate 3 linguri pline cacao 400g lapte condensat (dulce) 200ml lapte esenta de rom

Bombonele din nuca si prune uscate
Altele Foarte ușor 50 min
Ingrediente: 200 g nuca prajita putin 140 g prune uscate 60 g cacao 3~4 linguri miere esenta de rom

Piersicute gustoase a la laura s.
Desert Foarte ușor 40 min 25 min
Ingrediente: INGREDIENTE-ALUAT: 3 oua 200 g zahar pudra 200 ml ulei 1 pac. praf copt 1 pac. zahar veniliat 1 lamiie coaja 600-700 g faina INGREDIENTE-UMPLUTURA:...

Fursecuri cu cacao si nuci(de post)
Altele Foarte ușor 10 min 20 min
Ingrediente: 250 g margarina, 140 g zahar, 25 g cacao, vanilie, un praf de sare, cca 200 g nuci macinatte, 100ml lapte de soia,o lingurita rasa de praf de...

Retete pentru Cornete cu nuca sau cacao
Reteta pentru Cornete cu cacao 2 ou? mari (60 g bucata), 100 g f?in?, 20 g cacao, 100 g zah?r, 15 ml rom, 40 g unt, 100 g fri?c?. Albu?urile se bat spum?, cu furculi?a sau cu un tel mic, se adaug? zah?rul tos ?i romul ?i se bat în continuare,