Petitchef

Inima Kinder

Gustări
8 porții
15 min
30 min
12 min
Foarte ușor
Ce dovada de dragoste mai buna decat o prajitura delicioasa umpluta cu ciocolata? Va invitam sa faceti aceasta reteta- Inima Kinder! Aluat crocant, umplut generos cu frisca si o mulțime de dulciuri, un frumos desert in forma de inima ❤
Asadar pune sortul si la treaba!

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Ingrediente

Numarul de porții: 8

Pentru pâte sablée :

120 gr unt moale

80 gr zahar pudra

25 gr pudra de migdale

1 plic de zahar vanilat

1 praf de sare

1 ou

200 gr faina


Crama chantilly cu mascarpone :

250 gr de mascarpone

400 ml frisca lichida - 30% grasime

60 gr zahar pudra

1 pastaie de vanilie


Decor Kinder :

1 Kinder Maxi

1 Kinder Country

1/2 Kinder Bueno

1/2 Kinder Bueno White

8 Kinder Schokobons

Preparare

  • Etapa 1 - Inima Kinder
    Puneti intr-un bol untul, zaharul pudra, zaharul vanilat, pudra de migdale si sarea. Amestecati totul pentru a obține o crema omogena. Adaugati oul si omogenizati.
  • Etapa 2 - Inima Kinder
    Adaugati faina si amestecati cu mana pentru a obtine un aluat omogen. Infasurati aluatul in folie alimentara, aplatizati-l si dati-l la frigider timp de 1 ora.
  • Etapa 3 - Inima Kinder
    Separati aluatul in 2. Puneti jumatate pe o foaie de hartie pergament, iar deasupra aluatului puneti o a doua hartie de pergament si intindeti aluatul fin.
  • Etapa 4 - Inima Kinder
    Desenati sau imprimati o jumatate de inima pe o foaie A4, taiati forma si asezati-o pe aluat. Taiati contururile jumatatii inimii,apoi mutati sablonul simetric si taiati a doua jumatate a inimii.
  • Etapa 5 - Inima Kinder
    Repetati pasii 3 si 4 cu cea de a 2-a jumatate de aluat. Puneti aluatul 30 minute la rece, inainte de a indeparta marginile. Decupati cu grija marginile.
  • Etapa 6 - Inima Kinder
    Coaceti 12 minute la 180°C si lasati sa se raceasca.
  • Etapa 7 - Inima Kinder
    Puneti mascarpone, frisca lichida rece, zaharul pudra si semintele pastaii de vanilie intr-un bol rece si bateti la viteza mare pentru a monta frisca.
  • Etapa 8 - Inima Kinder
    Puneti prima inima pe platoul de servire. Folosind o pungă de patiserie, aplicati frisca in bile mici pe intreaga suprafata.
  • Etapa 9 - Inima Kinder
    Asezati cea de-a doua inima peste crema si puneti si pe acesta frisca tot sub forma de bilute.
  • Etapa 10 - Inima Kinder
    Decorati partea superioara a inimii cu bucati de Kinder.
  • Etapa 11 - Inima Kinder
    Gata!

Video

YouTube

Observații:

Aluatul sablée :
• Va recomandam sa formati inima si apoi sa puneti aluatul la frigider cu 30 de minute inainte de a îndeparta marginile.
• Nu conteaza daca inimile tale se rup, frisca va acoperi complet aluatul.

Decorul:
• Puteți adauga Kinder mixt in crema daca doriți.
• Puteti utiliza alte tipuri de Kinder, bomboane de ciocolata sau fructe, de exemplu, pentru a decora inima.

Poze

Inima Kinder, poza 1Inima Kinder, poza 2Inima Kinder, poza 3Inima Kinder, poza 4Inima Kinder, poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Negresa cu inima de cocos si migdale
Negresa cu inima de cocos si migdale
4 porții
1h25m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Kinder paradiso
Kinder paradiso
10 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tiramisu in forma de inima
Tiramisu in forma de inima
8 porții
2h20m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tarta aromata cu prune
Tarta aromata cu prune
10 porții
2h40m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Tarta cu vanilie si caramel
Tarta cu vanilie si caramel
10 porții
3h40m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta rasturnata cu prune mirabelle
Tarta rasturnata cu prune mirabelle
9 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: