Petitchef

Inima Kinder

Gustări
8 porții
15 min
30 min
12 min
Foarte ușor
Ce dovada de dragoste mai buna decat o prajitura delicioasa umpluta cu ciocolata? Va invitam sa faceti aceasta reteta- Inima Kinder! Aluat crocant, umplut generos cu frisca si o mulțime de dulciuri, un frumos desert in forma de inima ❤
Asadar pune sortul si la treaba!

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Ingrediente

Numarul de porții: 8

Pentru pâte sablée :

120 gr unt moale

80 gr zahar pudra

25 gr pudra de migdale

1 plic de zahar vanilat

1 praf de sare

1 ou

200 gr faina


Crama chantilly cu mascarpone :

250 gr de mascarpone

400 ml frisca lichida - 30% grasime

60 gr zahar pudra

1 pastaie de vanilie


Decor Kinder :

1 Kinder Maxi

1 Kinder Country

1/2 Kinder Bueno

1/2 Kinder Bueno White

8 Kinder Schokobons

Preparare

  • Etapa 1 - Inima Kinder
    Puneti intr-un bol untul, zaharul pudra, zaharul vanilat, pudra de migdale si sarea. Amestecati totul pentru a obține o crema omogena. Adaugati oul si omogenizati.
  • Etapa 2 - Inima Kinder
    Adaugati faina si amestecati cu mana pentru a obtine un aluat omogen. Infasurati aluatul in folie alimentara, aplatizati-l si dati-l la frigider timp de 1 ora.
  • Etapa 3 - Inima Kinder
    Separati aluatul in 2. Puneti jumatate pe o foaie de hartie pergament, iar deasupra aluatului puneti o a doua hartie de pergament si intindeti aluatul fin.
  • Etapa 4 - Inima Kinder
    Desenati sau imprimati o jumatate de inima pe o foaie A4, taiati forma si asezati-o pe aluat. Taiati contururile jumatatii inimii,apoi mutati sablonul simetric si taiati a doua jumatate a inimii.
  • Etapa 5 - Inima Kinder
    Repetati pasii 3 si 4 cu cea de a 2-a jumatate de aluat. Puneti aluatul 30 minute la rece, inainte de a indeparta marginile. Decupati cu grija marginile.
  • Etapa 6 - Inima Kinder
    Coaceti 12 minute la 180°C si lasati sa se raceasca.
  • Etapa 7 - Inima Kinder
    Puneti mascarpone, frisca lichida rece, zaharul pudra si semintele pastaii de vanilie intr-un bol rece si bateti la viteza mare pentru a monta frisca.
  • Etapa 8 - Inima Kinder
    Puneti prima inima pe platoul de servire. Folosind o pungă de patiserie, aplicati frisca in bile mici pe intreaga suprafata.
  • Etapa 9 - Inima Kinder
    Asezati cea de-a doua inima peste crema si puneti si pe acesta frisca tot sub forma de bilute.
  • Etapa 10 - Inima Kinder
    Decorati partea superioara a inimii cu bucati de Kinder.
  • Etapa 11 - Inima Kinder
    Gata!

Video

YouTube

Observații:

Aluatul sablée :
• Va recomandam sa formati inima si apoi sa puneti aluatul la frigider cu 30 de minute inainte de a îndeparta marginile.
• Nu conteaza daca inimile tale se rup, frisca va acoperi complet aluatul.

Decorul:
• Puteți adauga Kinder mixt in crema daca doriți.
• Puteti utiliza alte tipuri de Kinder, bomboane de ciocolata sau fructe, de exemplu, pentru a decora inima.

Poze

Inima Kinder, poza 1
Inima Kinder, poza 2
Inima Kinder, poza 3
Inima Kinder, poza 4
Inima Kinder, poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa cu inima de cocos si migdale
Negresa cu inima de cocos si migdale
4 porții
1h25m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Kinder paradiso
Kinder paradiso
10 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tiramisu in forma de inima
Tiramisu in forma de inima
8 porții
2h20m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tiramisu cu zmeura - Petitchef
Tiramisu cu zmeura - Petitchef
10 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tarta cu vanilie si caramel
Tarta cu vanilie si caramel
10 porții
3h40m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort Cifra
Tort Cifra
6 porții
2h12m
Ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.