Petitchef

Jeleu de citrice

Timp de preparare:
15 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
? 250 ml suc proaspat de portocale ? 100 ml suc proaspat de grapefruit ? 100 ml suc proaspat de lamaie ? ½ (10 gr) plic gelfix clasic 1:1 ? 500 gr zahar ? 2 lingurite rom (optional) ? ½ lingurita sare de lamaie

Mod de preparare: 1. Sucul de la citrice se amesteca cu 10 gr gelfix si 1 lingura zahar, apoi se da in clocot. 2. In sucul ce fierbe se adauga zaharul ramas si sarea de lamaie.Se amesteca bine si se lasa sa fiarba 1 minut.Se ia amestecul de pe foc si se incorporeaza romul, daca se foloseste. 3. Se umplu borcanele su se infileteaza imediat.








Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: