Ingrediente: 3,200 kg pulpe superioare de pui amestec de condimente pentru friptura de pui de la - Kotanyi 1 kg orez Riso Scotti 4 ardei capia Secretul gustului c...
Ingrediente: 6 cepe mai grasune 250 g ciuperci din conserva o mana de miez de nuca ulei (vreo 4-5 linguri) o conserva de cubulete de pulpa de rosii in bulion sa...
V-am mai povestit si cu alte ocazii despre Andra . E prietena mea cea mai buna ever since eram mici si faceam impreuna supa la plic (dirty, dirty secret). In afara de un tort de bezea in forma de inima pe care l-a executat cand eram prin liceu, nu-mi a
mal
Am facut de ceva vreme aceste ciuperci umplute, insa abia azi le-a venit randul sa iasa in lume. E sarbatoare, e ziua sf Andrei ....si consider ca e oportun sa vi le prezint, poate reusiti sa le gatiti pentru pranz sau chiar pentru cina.
Se pr
O reteta mai deosebita de post. Ingrediente: o ceapa mare tocata, 340 g de orez cu bob lung, supa de legume, ?ofran, 4 c??ei de usturoi, tocati, 175 g maz?re congelata si apoi fiarta, 2 ardeii gra?i tocati si 1 ardei iute tocat - dupa gust, 175 g ciuperc
mal
Am cules saptamana trecuta leurda din padurile de la poalele Retezatului....multa :))
In consecinta mi-am propus sa prepar mancaruri in fel si chip care contin leurda.
Pana acum am facut doua salate (una simpla si una calda cu paste - sunt d
Am avut in meniu zilele astea mult peste...acum pastrav...imi place f mult si ii place asemenea si copilului. Pentru pastrav am facut un amestec din unt cu usturoi(la pachete de 100gr se gaseste), am adaugat ghimbir si rozmarin si un pic de marar si
Preparatul e f?cut din dou? re?ete clasice chineze?ti, u?or de preg?tit, dac? avem toate ingredientele la îndemân?. Sunt f?cute în stilul de pr?jire prin agitare (stir fry). Simplu, rapid ?i u?or de facut, cu condi?ia s? ave?i un wok la îndemân?. Normal,
Ingrediente: - 500 cotlet de porc
- 20 g unt
- 250 g orez
- 1 ceap? - 1 ardei rosu - 2 linguri de ulei
- piper
- 200 ml vin alb
- un cub knorr de legume
- 2 morcovi mijlocii Cotletul de porc se spal? ?i se taie cubu
mal
Am facut ieri aceasta minunata salata calda de legume cu orez.
Un fel de mancare de sine statator de data aceasta, desi s-ar potrivi de minune si ca garnitura, atat pentru mancarurile cu carne cat si pentru cele cu legume ,in special la fript
mal
Zilele trecute am facut acesti ardei umpluti cu carne de curcan si legume , care au iesit foarte gustosi si ...dupa cum v-am promis pe facebook, iata azi postez si reteta :)
Prepar destul de des ardei umpluti si in cantitati impresionante , d
Timp preparare: 2,5 ore
Grad de dificultate: Mediu
Ingrediente: 1. Gusa de porc (1,3 kilograme):
2. Cartofi noi (2 kilograme):
3. Ciuperci (500 de grame):
4. Ceapa rosie (2 legaturi):
5. Verdeata (cate o legatu
Zilele trecute am facut orez cu legume chinezesti . Au mai ramas vreo 5 linguri de legume si nu am vrut sa le arunc. Asa ca, am incercat ceva si mi-a iesit. Chiar foarte bune alaturi de o mancare de spanac. Ingrediente: un kg de cartofi fierti i
S-a intamplat in felul urmator: m-am hotarat sa mananc mai sanatos in ultima perioada asa ca am trecut mai mult pe legume si fructe. La capitolul legume mai experimentez.....si uite ce a iesit!!!
Am facut la gratar ciuperci, vinete si dovlecel. Si cum
Mi se intampla sa ajung la piata si/sau la supermarket cu planuri mari, si atunci cumpar din toate cate un pic, cu ganduri mari: sa fac pui nu stiu de care, legume nu stiu cum, sa marinez nu stiu ce, sa... diverse. Evident ca socoteala nu se potriveste pe
mal
In primul rand o sa va rog sa treceti cu vederea "calitatea" pozelor. Saptamana trecuta, cand am gatit acest ghiveci, a fost o vreme inchisa , cetoasa , numai buna de dormit, nu de facut poze.:D
Eu inca nu dispun de bucatarie studio ca alti
Simplu de tot si light si delicios si perfect pentru cina! Unde mai pui ca a fost scuza perfecta sa mai mananc niste germeni (de soia in cazul asta) care ma fascineaza total - sunt asa pretty si sanatosi (si fyi, se gasesc la Auchan, Real, Cora - 3.5 Ron
Despre udon gasiti aici cate ceva, eu am avut asa, adica 250 de grame. In rest: 300 de grame fileuri de peste (ar fi de preferat ceva mai fara oase si cu o carne ferma) care se taie in bucati de 3 cm si se lasa cu piele, vreo patru linguri de sos
OOOk..reteta o am de la Viorica,a postat-o pe forum... ''Buna ziua, dragelor! Azi am sa va dau o reteta de sezon , pentru ca tot se gasesc dovleci de placinta pe piata....e mai mult de post , dar se poate minca si in alte zile.... Int