Ingrediente: 2 dovlecei (mici) 150 gr de branza de capra proaspata Sucul de 1/2 lamaie coaja de 1/2 lamaie - netratata 1 ceapa noua (mica) 1 catel de usturoi 2...
Ingrediente: 8 tortillas 80 gr linte verde 250 ml apa rece 1/2 ceapa verde 150 gr rosii cherry 1 avocado 2 lamai verzi 15 gr coriandru 100 gr feta Pentru salsa...
Ingrediente: 500 gr de sfeclă roșie fiartă 200 gr cremă de brânză 1 lingură ulei de măsline 1 ceapă verde (partea albă) Câteva crenguțe de cepșoară Câteva fire...
Ingrediente: 4 rulouri (4 cotlete de porc umplute cu carne de carnat si bine legate) 1 ceapă 200 ml vin alb 100 gr de ciuperci Ulei de măsline Sare Piper
Ingrediente: 160 gr de orez 50 g ceapă 30 gr parmezan ras 300 gr de dovleac 20 gr de unt 30 ml vin alb Sare Piper Pentru supa de legume: 1L de apă legume la...
Atunci cand ne gandim la gratar, inevitabil ne apare in minte imaginea aburinda a unor cotlete, mititei, cefe de porc, in general carne grasa si suculenta. Nu zice nimeni ca nu avem dreptul sa ne mai si abatem de la regulile culinare, dar un exces al consumului de...
Ingrediente: 100 gr de linte verde 400 gr sos de tomate (= 1 cutie) 1 morcov (mare) 1 ceapa (mare) 1 lingura de pudra de usturoi (sau un catel mare de usturoi)...
Ingrediente: Pentru baza: 400 de grame de tofu 1 ceapa 2 linguri de otet balsamic 4 linguri de sos de soia Pentru piureul de dovlecei: 1 kg dovlecei 400 gr...
Ingrediente: 700 gr cod desarat 600 ml lapte 1 ceapa 2 linguri de faina 1 kg cartofi 200 ml smantana lichida 200 gr cascaval ras sare piper ulei de masline
Ingrediente: 1 paine de burger 1 felie de branza racllete 1 felie de pancetta 1 frunza de salata Pentru sos: 1 lingura de crema de branza 1 lingurita piper...
Ingrediente: 1 clapon de 3 kg 400 ml supa de pui ulei de masline Umplutura: 300 de carne de vita tocata 6 morcovi 1 legatura patrunjel 1 ceapa 1 catel de...
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...
Ingrediente: 500 gr vinete 150 gr rosii cherry 100 gr ceapa 100 gr telina (tulpina) 4 linguri pastă de roșii 80 gr măsline verzi (fără sâmburi) 1 lingură capere...
Ingrediente: 150 gr praz - partea alba 200 gr de cartofi 360 gr morcovi 120 gr de nap 200 gr de țelină 1 cațel de usturoi 1 ceapă galbenă 20 ml ulei de măsline...
Ingrediente: 1 aluat brisée 600 gr de legume (aici o pungă de legume congelate) 150 gr de bacon 1 ceapă galbenă 200 ml de smântână de soia 3 ouă 1 strop de ulei...
Ingrediente: 1 strop de ulei de măsline 1 ceapă 1 cățel de usturoi 1 șalotă 320 gr orez arborio 250 gr ciuperci champignon 100 ml vin alb 600 ml de apă 1 cub de...
Ingrediente: 50 g măsline negre (dacă este posibil fără sâmburi) 2 linguri de muștar clasic 100 gr mozzarella rasă 1 ceapă 2 fileuri de somon (100 gr fiecare...
Ingrediente: 6 tortilla de grau (sau porumb) 150 gr soia texturata 3 rosii 1 ardei galben 250 gr fasole rosie - gatita- din conserva 1 ceapa 2 linguri de ulei...
Ingrediente: 1 conopida 1 ceapă 3 cartofi mici 20 gr de unt 15 gr ulei de masline 70 ml de lapte 30 ml de smantana 500 ml de supa coaja de la lamaie verde...
Ingrediente: Pentru dovleac : 1 dovelac mediu (3,5 kg) 1 1/2 ceapa 3 catei de usturoi 3 linguri de ulei de masline Sare Piper Pentru marinada crevetilor : 700...
Ingrediente: 180 gr paste 100 gr carne de cârnați 230 gr dovleac plăcintar 10 gr parmezan ras 25 gr vin alb Ulei de măsline (după gust) Ceapă (după gust)...
Ingrediente: 180 gt paste scurte 360 gt ardei gras (am folosit un amestec de ardei gras roșu, galben și portocaliu) 50 gt brânză proaspătă Philadelphia (sau tip...
Ingrediente: 300 gr cușcuș 400 gr de apă 7 linguri de ulei de măsline 400 gr fasole rosie (scursă) 1 roșie 1 morcov 2 fire de ceapa verde 12 ridichi de...