Ingrediente: 300 g tăiței soba (sau udon) 200 gr carne de porc (mușchi sau carne de pe coaste) 100 gr de varză 50 gr de cepșoară 50 gr muguri de fasole (din...
Ingrediente: Marinada: 2 linguri sos de soia 2 linguri oțet de orez 1 cățel de usturoi 5 g ghimbir proaspăt 200 gr carne de vită pentru grătar Legumele: 1...
Ingrediente: 300 gr fasole alba fiarta 1 catel de usturoi 20 gr de tahini sucul de la 1/2 lamaie 5 gr de chimen macinat 60 gr de lapte de cocos 30 gr ulei de...
Ingrediente: 6 tortilla de grau (sau porumb) 150 gr soia texturata 3 rosii 1 ardei galben 250 gr fasole rosie - gatita- din conserva 1 ceapa 2 linguri de ulei...
Ingrediente: 40 gr ardei rosu (1/2 ardei) 70 gr de feta sau cotija 5 gr de coriandru 20 gr ceapa rosie (1/4 ceapa) 140 gr porumb fiert (1 cutie mica) 100 gr...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 1 ceapă rosie 2 căței de usturoi 265 gr fasole albă (din conservă, scursă) 140 gr de porumb (din conservă, scurs) 200 gr coulis de roșii 1 lingură...
Ingrediente: Pentru sos: 1 cub de supa de legume 500 ml de apă 50 gr de făină 140 gr pasta de tomate 1 linguriță chimion 1 linguriță boia afumată 1/2 linguriță...
Ingrediente: Pentru carnea tocata: 100 gr carne de vită 2 căni de apă (460 ml) 1 roșie 1 cățel de usturoi pătrunjel (după gust) Pentru chicharrón: 1 felie...
Ingrediente: 540 g de fasole romano, e un tip de fasole pestrita, foarte gustoasa 200 g de naut fiert 50 g ulei din samburi de struguri o capatana de usturoi...
Ingrediente: 1 kg fasole pastai (galbena/verde) 3-4 catei de usturoi (sau mai multi dc va place) 1 lingura vegeta 1/2 ceasca ulei (de masline preferabil)
Compusii sulfurosi din ceapa si usturoi sunt responsabili cu halena, mirosul extrem de neplacut, care persista 24 de ore sau chiar mai mult de la consum, in cazul in care nu se ia nicio masura in acest sens.
Ingrediente: 2 pastravi intregi, circa 350 g fiecare, curatati de maruntaie si de solzi 2-3 cm bucata de ghimbir, decojita si feliata 2 linguri de sos de...
Ingrediente: Pentru ciorba avem nevoie de : 400 grame de fasole boabe rosie, un ciolan afumat, un morcov, 2 cepe mici, o jumatate de ardei rosu, 2 linguri de...
Ingrediente: 400 g fasole galbenă lată, 1 dovlecel, 4 fire de ceapă verde, 1 lingură de mărar proaspăt tocat, 1 lingură oțet de mere cu miere, o linguriță...
Ingrediente: 400 g. costita afumata, ciolan afumat sau sunca de casa, 500 g. fasole pastai 1 morcov, 1 patrunjel, 2 fire de ceapa verde, 2 catei usturoi, 1...