Ingrediente: Baza de biscuiti: 200 gr biscuiti (tip Petit Beurre) 80 gr de unt Mousse-ul bavarez cu ciocolata alba: 3 galbenusuri 40 gr zahar 200 ml lapte 2 foi...
Ingrediente: Aluatul de fursecuri (ghiveciul): 100 gr unt moale 80 gr zahăr brun 80 gr zahăr alb 1 ou 250 gr faina (t45 sau t55) 5 gr praf de copt 80 gr...
Ingrediente: 250 g faina o lingurita praf copt 175 g zahar 100 g ciocolata 2 linguri cacao 250 ml lapte 90 ml ulei un plic zahar vanilat un ou Pentru crema...
Ingrediente: Blat: 4 oua 100 g zahar 125 g faina 3 linguri cacao 100 gr ciocolata o lingurita praf copt un vf cutit sare 60 ml apa calduta Crema: 200 g unt 100...
Ingrediente: 250 ml lapte 150 g zahar 500 ml frisca lichida putina sare 40 g frunze proaspete de menta, cam o cana de 250 ml indesata bine cu frunze 5...
Ingrediente: blat: 3 oua 75 g zahar 75 g faina 100 g ciocolata o lingurita praf copt 50 g unt un praf de sare crema: 200 g smantana 4-5 linguri zahar 150 g...
Ingrediente: 170 g ciocolata neagra amaruie sau nu 113 g unt taiat in bucati 3 oua mari 3 galbenusuri mari 70 g zahar tos 40 g faina 1 lingurita si un sfert de...
Ingrediente: blat de cacao: 8 oua, 8 linguri zahar, 6 linguri faina, 2 linguri cacao neagra, 4 linguri ulei, un praf de sare. crema de ciocolata alba cu alune...
Nu mai e o noutate ca pe 14 februarie se sarbatoreste Valentine’s Day sau Ziua Indragostitilor. Ca multe alte sarbatori occidentale, Valentine’s Day a fost adoptata cu mare fast si la noi, desi prin traditie avem ziua de 24 februrie, Dragobetele.
Ingrediente: Bile de ciocolata ¾ ceasca smantana lichida (pentru frisca) 250 g ciocolata amaruie, taiata in bucati SAU 150 g ciocolata cu lapte + 100 g...
Ingrediente: 3 foi pandispan 300 g ciocolata neagra 200 g ciocolata alba 500 ml frisca lichida 200 g iaurt natur 50 ml sirop menta 3 linguri zahar fin 100 g...
Ingrediente: ciocolata neagra 50% – 70% cacao 100 ml sirop de menta 110 ml lapte 110 ml frisca lichida 2 galbenuse 50-70 gr zahar 15 g amidon 5 g gelatina...