Ingrediente: 800 g de piept de pui un morcov un patrunjel radacina jumate de telina o ceapa 2 catei de usturoi boia, rozmarin, busuioc ulei de masline suc de rosi...
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
Ingrediente: 200g Piept de pui dezosat 250 ml Suc de mandarină Un ardei verde mic şi un ardei rosu mediu O ceapă albă mică şi o ceapă roşie mică O jumătate de ...
Ingrediente: carnea de pe doua piepturi de pui,tocata carne pt carnat parmigiano un morcov ras 2 oua 3 linguri orez patrunjel verde sare,piper,busuioc lapte zeam...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1 piept de pui gatit (fiert sau facut pe gratar ori la cuptor) 1 file de peste la gratar sau la cuptor 2 oua mari o jumatate de ceapa mare sau o ceap...
Ingrediente: un piept de pui o ceapa un morcov 3-4 catei usturoi o jumatate lingurita coaja rasa de lamaie sare piper un ou o chifla(sau 2-3 feliute paine)...
Ingrediente: 300 g piept de pui 20 g alune prajite 2 catei de usturoi 1 ceapa mijlocie 1/2 ardei iute uscat 20 ml sos de soia sare, piper 25 g amidon alimentar 3 ...
Ingrediente: 400 gr de piept de pui 1 cm ghimbir proaspat ras 1 catel de usturoi 8 tulpini de coriandru 2 linguri sos de soia 1 lingura sos de stridii 2 mo...
Ingrediente: Pentru salata: 300 gr piept de pui 1 morcov 1/2 mar 30 gr masline verzi fara samburi 80 gr mazare fiarta 80 gr porumb fiert 15 gr patrunjel ...
Ingrediente: Un piept de pui, 3-4 morcovi mari, 2 radacini de patrunjel mari, 5-6 cartofi, o telina, un borcan mare de castraveti murati, 500 g maioneza, sare, pip...