Ingrediente: 900 g piept de pui, taiat in bucati nu foarte mici 120 g iaurt 120 g unt 450 g orez basmati 3 cepe , feliate subtire 6 catei de usturoi, rasi fin...
Ingrediente: 500 g calamari 20 creveti mari 3 langustine cate una pentru fiecare 500 g midii 2 cepe mari 5 catei usturoi 300 g rosii in bulion 10 linguri ulei...
Ingrediente: orez cu bobul rotund 1 ceapa 1 ardei rosu 1 ardei verde 2 linguri de boabe de mazare 2 catei de usturoi 2-3 linguri ulei de masline 20 creveti...
Cand vine vorba de orez, modalitatile de prezentare sunt inselatoare. Maestii bucatari si stilistii culinari sunt atrasi de calitatile fotogenice ale orezului alb, pufos. Cu toate acestea, orezul brun reprezinta alegerea superioara pentru o serie de alte motive....
Ingrediente: 1 kg orez 200 g creveti proaspeti 200 g calamar rondele 200 g scoici albe (almejas) 200 g bonito sau ton conserva 1/2 kg scoici negre(mejillones)...
Ingrediente: 10 creveti nedecorticati pentru final 150 gr creveti decorticati 200 gr carne de porc taiata cuburi 200 gr carne de pui taiata cuburi un ardel...
Ingrediente: 2 pahare orez jumatate ceapa 200 g pancetta afumicata un cubulet knorr jumatate pahar cu vin alb unt cam cit doua nuci un pliculet sofran doua...
Ingrediente: 600 ml fond de pui, sau de legume 2 linguri de unt 2 linguri de ulei de masline 1 ceapa mica, tocata marunt 2 catei de usturoi, tocati marunt 200...
Ingrediente: 1 ceapa, tocata marunt 30 g unt (sau 3 linguri ulei de masline) 1 l supa clara de vita (facuta in casa, nu din cub!) maduva de la oasele de vita...
Orice mare sarbatoare romanesca este marcata in casele romanilor cu bucate traditionale. Sarmalele sunt nelipsite de pe masa imbelsugata a Craciunului, a Revelionului sau a oricarei alte sarbatori. Ce poate fi mai placut si mai savuros la masa de Craciun decat o...