Petitchef

Orez cu sos, Curry

5 rețete
Rețetă Pui cu sos curry si garnitura de orez

Pui cu sos curry si garnitura de orez

(8 voturi), (2) , (4)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 2 buc piept de pui unt 2 linguri faina 200 ml smantana curry sare piper pasta de ardei patrunjel verde condimente barbeque orez usturoi...
Rețetă Pastrav la cuptor cu sos de lamaie si orez cu legume

Pastrav la cuptor cu sos de lamaie si orez cu legume

(15 voturi), (31)
Felul principal Ușor 15 min 60 min
Ingrediente: 2 pastravi eviscerati 2 catei de usturoi 4 felii de lamaie Orez salbatic O ceapa Putina telina 1 morcov 1 ardei kapia Cimbru Patrunjel Sare ...
Rețetă Pui cu sos bechamel cu menta

Pui cu sos bechamel cu menta

(41 voturi), (8) , (15)
Felul principal Foarte ușor 20 min 30 min
Ingrediente: Am folosit pentru sos: 38 gr faina 100 gr unt 400 ml lapte menta uscata nuscoara,sare,piper Pentru pui: 6 pulpe pui fara os apa de flori de po...
Rețetă Satay gai cu sos de alune

Satay gai cu sos de alune

(4 voturi), (1) , (1)
Felul principal Foarte ușor 1 oră 40 min
Ingrediente: -2 piepti de pui, dezosati si fara piele 200 g de orez cu bob lung (Thai) 2 linguri de boabe de porumb 2 linguri de mazare verde 1/2 de ardei kapia t...
Rețetă Sos curry cu piept de pui, cartofi si orez

Sos curry cu piept de pui, cartofi si orez

(5 voturi), (1) , (2)
Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 st1\:*{behavior:url(#ieooui) } /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Nor
Orezul, un aliment gustos și sănătos

Orezul, un aliment gustos și sănătos

(118 voturi), (12 comentarii)

Orezul este un aliment sănătos și gustos, un ingredient de bază pentru pregătirea unor feluri principale de mâncare cu orez sau deserturi cu orez. Orezul oferă organisnului nutienți de calitate și energie.




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.