Petitchef

Otet cu Rom

5 rețete
Rețetă Cornulete fragede cu nuca(rahat)

Cornulete fragede cu nuca(rahat)

(354 voturi), (31) , (51)
Desert Ușor 1 oră 45 min
Ingrediente: 300 gr untura 800 gr. faina 1 cana smantana sau ulei 1 cana bors otet 3 lg 1 lg bicarbonat sare , vanilie ,es rom 200 gr nuca macinata * sau rahat...
Rețetă Amandine

Amandine

(132 voturi), (7) , (118)
Desert Ușor 1 oră 1 oră
Ingrediente: Pentru blat: 7 oua, 5 linguri cu varf de faina, 200g zahar, sirop de zahar ars din 2 linguri, 100 g cacao, un varf cutit bicarbonat de sodiu stins...
Rețetă Foi cu crema de caramel

Foi cu crema de caramel

(26 voturi), (5) , (19)
Desert Foarte ușor 40 min 1047 kcal
Ingrediente: 1 pachet margarina 150 g zahar 2 oua 5 lg lapte 1 lingt bicarbonat stins cu otet sau zeama de lamaie faina cat cuprinde Pt crema: 300 g zahar 1/2...
Rețetă Diplomat cu ciocolata si zmeura

Diplomat cu ciocolata si zmeura

(8 voturi), (14)
Desert Foarte ușor 40 min 35 min
Ingrediente: blat si "piscoturi" 1-1/2 cana faina 3/4 cana cacao un praf de sare 1 lingurita bicarbonat 60 ml ulei (1/4 cana) 160 ml lapte de soia 100 ml sirop...
Rețetă Cornulete cu rahat fragede

Cornulete cu rahat fragede

(27 voturi), (6) , (6)
Altele Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: Aluatul: 300 g untura 800 g faina -otet 3 lg ulei o canita sau una de smantana bors o canita -1 praf de copt, sare Umplutura: rahat sau crema de...
Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!

(150 voturi)

Vine o vreme cand tanjesti dupa o ciocolata si nu oricare...iti ploua-n gura doar cand te gandesti la ea, la ciocolata de casa!




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează