Ingrediente: 500 gr branza de vaci 2 oua 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu cu putina zeama de lamaie 3 linguri de zahar vanilie smantana dulce puti...
Ingrediente: 500 g branza de vaci 150 g zahar 100 g gris 200 g pesmet 2 oua 1 plic zahar vaniliat 1 plic aroma de portocala cu coaja rasa Dr.Otker 1 plic aroma de...
Ingrediente: 500 g branzica de vaci 2 oua 2 linguri de gris 2 linguri de faina 1 plic de zahar vanilat coaja rasa de lamaie 250 gr pesmet 1 cubulet de unt zahar...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 350 gr branza proaspata de vaca 2 oua 1 esenta 2 linguri zahar(sau un plic zahar vanilat) 1/2 lingurita bicarbonat stins cu otet sau zeama de lama...
Ingrediente: 300 g branza proaspata de vaca 1 ou 200ml apa calduta 1 plic drojdie uscata 2 linguri de gris 1 esenta(de care vreti voi) faina cat cere aluatul ulei...
Ingrediente: 250 g branza de vaci 1 ou 2 linguri amidon sau faina 1 1/2 lingura gris vanilie sare Pentru tavalit: un cub de unt zahar pesmet scortisoara...
Nascuta din pura intamplare acum multe secole in urma, cand branza a fost lasata la maturat in pestere, branza albastra reprezinta astazi unul dintre cele mai renumite soiuri de branzeturi din lume, fiind considerata sortimentul de top al branzeturilor.