Ingrediente: 250 g paste "scoica" 2-3 linguri pasta de tomate 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 lingurita cu zahar ulei de masline busuioc uscat patrunjel verde...
Ingrediente: 1 ceapa mare sau 2 mai mici 3-4 ls ulei masline 1 ls faina 1 l de supa de vacuta facuta in casa sau instant 650 g rosii pasate proaspat sau...
Ingrediente: 400 g paste spirale cu ou (se pot face si cu alt tip de paste, dar acestea sunt mai aspectuase cand formeaza crusta deasupra) 4 oua 300-400 g...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: 200 g paste scurte 200 g piept de pui/pulpe de pui 4 ciuperci mari 200 ml sos de rosii 200 ml lapte de cocos 50 ml apa 1 lingura sos de soia 1/2...
Ingrediente: 2 - 3 cani de rosii curate de pielite si seminte 1/4 lingurita piper negru 1/4 lingurita de sare 1/2 lingurita de zahar 1 catel de usturoi, tocat...
Ingrediente: catel de usturoi busuioc conserva de rosii, o lingurita de zahar, una de otet balsamic, sare si piper. 2 catei de usturoi 300 g spanac nucsoara,...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: Pentru aluat 100 g unt 150 g zahar brun 1 plic zahar vanilat bourbon 6 oua, separate coaja rasa si zeama de la 1 portocala 2 lingurite esenta de...