Ingrediente: 200 g paste 1 mana de spanac proaspat, tocat Pentru sos: 50 g unt 50 g faina 500 ml lapte Coaja rasa de la 1 lamaie 1 lingurita miere ¼ lingurita p...
Ingrediente: 450 g ciuperci 2-3 catei de usturoi un cub de unt putin vin alb 2-3 linguri de smantana 1/2 cana lapte 1 lingurita de faina branza crema de capra con...
Ingrediente: 300 gr paste de orez (fidea) 1 ceapa rosie mare 50 ml. ulei de masline 3,4 catei de usturoi potriviti 3 rosii proaspete 150 gr. pasta de rosii ...
Ingrediente: 250 g paste mici 250 g smantana 3 lingurite sos pesto 2 lingurite mustar sarat dijon 2 linguri ulei de masline pentru sos si una pentru ornat 100 gr...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 2 portii 200-250 g de penne o conserva de rosii (fara coaja) 100 g de branza feta o ceapa mica ulei de masline marar sau patrunjel uscat (depinde ce...
Ingrediente: 2 cutii ravioli cu carne 1 ceapa Cimbru Condimente pentru paste Piper Pasta de tomate Usturoi Chefir sau iaurt Cascaval Branza Busuioc proaspat...
Ingrediente:
12 cannelloni
600 g branza de vaca putin sarata
2 oua
50 g unt
100 g cascaval ras
2-3 linguri cu smantana
2-3 fire de patrunjel
1 lingura cu faina
250 ml lapte
Mod de preparare:
Se unge o tav? dreptunghiular? cu pu?in unt ?i se d? drumul
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...