Petitchef

Paste cu sos, Branza

10 rețete
Rețetă Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac

Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac

(3 voturi) , (22)
Felul principal Foarte ușor 30 min 25 min
Ingrediente: 200 g paste 1 mana de spanac proaspat, tocat Pentru sos: 50 g unt 50 g faina 500 ml lapte Coaja rasa de la 1 lamaie 1 lingurita miere ¼ lingurita p...
Rețetă Paste cu sos alb (reteta video)

Paste cu sos alb (reteta video)

(276 voturi) , (13) , (298)
Felul principal Ușor 5 min 20 min
Ingrediente: Paste 200 grame șuncă presată (200-250 grame) Smantână dulce LA DORNA (o cutie mică) 1 bucățică de brânză cu mucegai...
Rețetă Paste cu ciuperci in sos alb

Paste cu ciuperci in sos alb

(46 voturi) , (5) , (27)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 450 g ciuperci 2-3 catei de usturoi un cub de unt putin vin alb 2-3 linguri de smantana 1/2 cana lapte 1 lingurita de faina branza crema de capra con...
Rețetă Paste de orez cu sos ragu'

Paste de orez cu sos ragu'

(28 voturi) , (4) , (12)
Altele Ușor 15 min 1 oră
Ingrediente: 300 gr paste de orez (fidea) 1 ceapa rosie mare 50 ml. ulei de masline 3,4 catei de usturoi potriviti 3 rosii proaspete 150 gr. pasta de rosii ...
Rețetă Paste cu smantana, sos pesto si mustar dijon

Paste cu smantana, sos pesto si mustar dijon

(11 voturi) , (2) , (5)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 250 g paste mici 250 g smantana 3 lingurite sos pesto 2 lingurite mustar sarat dijon 2 linguri ulei de masline pentru sos si una pentru ornat 100 gr...
„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

(380 voturi) , (55 comentarii)

Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...

Rețetă Penne cu sos de rosii si branza

Penne cu sos de rosii si branza

(15 voturi) , (2) , (12)
Antreuri Foarte ușor 5 min 15 min
Ingrediente: 2 portii 200-250 g de penne o conserva de rosii (fara coaja) 100 g de branza feta o ceapa mica ulei de masline marar sau patrunjel uscat (depinde ce...
Rețetă Paste cu gorgonzola

Paste cu gorgonzola

(71 voturi) , (7) , (21)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 200 ml smantana dulce 30% 100 g branza gorgonzola Sare de mare 300 g paste scurte...
Rețetă Ravioli cu sos de rosii

Ravioli cu sos de rosii

(19 voturi) , (1) , (17)
Felul principal Foarte ușor 15 min 35 min
Ingrediente: 2 cutii ravioli cu carne 1 ceapa Cimbru Condimente pentru paste Piper Pasta de tomate Usturoi Chefir sau iaurt Cascaval Branza Busuioc proaspat...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă Paste cu branza si sos bechamel

Paste cu branza si sos bechamel

(16 voturi) , (6)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 200 g paste, 200 g branza, aprox. o cana sos bechamel mai subtire , pesmet...
Rețetă Cannelloni cu branza

Cannelloni cu branza

(11 voturi) , (1) , (4)
Ingrediente: 12 cannelloni 600 g branza de vaca putin sarata 2 oua 50 g unt 100 g cascaval ras 2-3 linguri cu smantana 2-3 fire de patrunjel 1 lingura cu faina 250 ml lapte Mod de preparare: Se unge o tav? dreptunghiular? cu pu?in unt ?i se d? drumul
Pastele - delicii italiene

Pastele - delicii italiene

(37 voturi) , (5 comentarii)

Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.