Ingrediente: 400 g faina 100 g untura (sau 200 g margarina) 100 g zahar praf 2 galbenusuri 1 plic zahar vanilat 1 vf de cutit sare 1 plic praf de copt smantana...
Ingrediente: ptr.blat: 8 albusuri 200 g zahar pudra 100 g mac 50 g nuca de cocos rasa 4 Lg (linguri ) faina 1 lg (lingurita) praf de copt coaja rasa de la o...
Semintele de mac se folosesc de obicei in aluaturi de paine, prajituri, rulouri sau cozonaci. Deseori sunt presarate peste branzeturi, oua, placinte, in salate, sosuri, curry-uri, peste preparate din carne.
Ingrediente: pt. blat: 8 albusuri 200 g zahar pudra 100 g nuca de cocos 100 g mac macinat 1 praf de copt stins cu putina zeama de lamaie 6 linguri faina un praf...
Ingrediente: 110 g unt, 110 g zahar tos, 4 oua, 180 g nuca macinata, 5 linguri de seminte de mac, coaja si zeama de la 2 lamai frumoase, 125 g faina, 1...
Ingrediente: 200 g margarina 100 g zahar pudra 3 linguri seminte mac 2 linguri de miere o mana de nuci 250 ml apa minerala 1/2 plic praf de copt 150 g faina...
Ingrediente: 120 g miere albine 80 g griz 80 g zahar 4 oua 1 lingurita scortisoara macinata 50 g unt (rama) 150 g mac 1 plic zahar vanilat 1 plic praf de copt...
Panettone, numit si Painea din Milano este un preparat clasic al bucatariei italiene si este pregatit in mod special de Craciun. Contine fructe confiate, coaja de lamaie si portocala, stafide, bucati de ciocolata sau chiar si nuca.
Ingrediente: Pentru foi avem nevoie de: 2 cani de faina 2 oua 1/2 cana de zahar 2 lg untura 2 lg lapte 1 praf de copt Pentru umplutura avem nevoie de: 3 oua 12...