Ingrediente: 24 piscoturi de sampanie(savoiardi) 300 ml cafea tare, aromatizata cu lichior de cafea si rom 200 g ciocolata, amara sau cu lapte, dupa preferinte 20...
Ingrediente: Pentru crusta din bezea : 4 albusuri 1 praf de sare 1 ceasca de zahar ½ Pentru umplutura : 350 g ciocolata maruntita 5 lingurite de pudra espreso 1 pr...
Ingrediente: 750 ml frisca lichida 700-750 g. ciocolata alba lichior de cocos sau cateva picaturi de esenta de migdale 3 oua 100 g. zahar 100 ml ulei 100 ml lapt...
Ingrediente: 1.blat:8 oua 8 lg zahar 1 plic si 1/2 de crem ole de cacao 2. crema:0.5 l frisca hulala lapte conform instructiunilor de pe ambalajul de la frisca 2 ...
Ingrediente: pentru blat: 5 buc oua 100 g ciocolata cu lapte 200 ml lapte 100 g zahar 80 g unt 200 g faina 100 g samburi de nuca 4 linguri dovleac ras esenta de l...
Ingrediente: Biscuiti cu migdale (pentru 3 foi): - 160 g migdale macinate fin - 135 g + 30 g (separat) zahar - 5 oua mari - 8 galbenusuri - 57 g fai...
Cafeaua este o băutură foarte apreciată pentru gust său inconfundabil și calitățile sale energizante. Antioxidanții conținuți o recomandă în dieta zilnică a unei persoane sănătoase. Aroma intensă a cafelei a reprezentat un prilej de inspirație pentru crearea de...
Ingrediente: 6 oua 230 g faina 230 zahar 3 linguri cacao 500 ml lapte 50 g amidon 2 linguri zahar 50 g ciocolata alba 125 g unt 75 g zahar pudra 50 ml apa 50 g za...