Ingrediente: Ingredientele sunt urmatoarele, pentru 9-12 portii (in functie de cum le tai): 1. 1 cana si jumatate de faina 2. 1 cana de zahar 3. 1 lingurita de...
Ingrediente: pentru aluat faina 300 gr. zahar 75 gr. unt 130 gr. praf de copt 1 plic Umplutura: 200 gr.branza de vaci 200 gr.branza fagaras sau 100 gr.branza si...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: jumatate de pachet de foi de tort Dobos 500 ml iaurt 300 ml frisca lichida, nebatuta 60 g zahar 350 g fructe de padure proaspete sau congelate un...
Ingrediente: 1 cutie compot de ananas rondele 80 g zahar pentru caramelizat 2 linguri apa 3 oua 70 g. zahar 75 g. faina 30 g. unt topit 1 lingurita praf de...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 1 cana si jumatate de faina 1 cana de zahar 1 lingurita de bicarbonat de sodiu 3 linguri de cacao6 linguri de ulei 1 lingura otet de vin alb 1...
Ingrediente: 4 oua 250 g zahar 250 g unt/marg coaja 2 lamaii sau portocala 400 g faina alba 150 g iaurt 1 praf copt 50ml lichior de oua 4 mere mijlocii taiate...
Ingrediente: 500 g. cirese curatate de cozi si de sîmburi 3 linguri zahar 3 linguri faina 3 oua 1/4 l lapte un praf de sare 1 plic zahar vanilescu 1 paharel...
Ingrediente: Ramasite de cozonac (indiferent ca e cu mac, rahat, nuca, cacao) dulceata de caise, gutui, piersici... 2 plicuri budinca cu gusturi diferite 1 l...
Ingrediente: Blat: 6 albusuri, 200 g zahar 200 g nuca macinata 3 g faina 1 praf de copt glazura 1: 200 g ciocolata alba , 5 l ulei crema: 10 g zahar 200 g unt...