Petitchef

Pui pe sticla cu cartofi si mujdei

Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
1 pui -1,5 kg condimente pentru pui 1 sticla de bere sare,vegeta,piper dupa gust 50 g usturoi 750 g cartofi 250 ml ulei

Mod de preparare: Se curata puiul bine si se pregateste pentru a fi introdus in cuptor. Se da cu sare, se unge cu putin ulei si mirodeniile de pui (ghimbir, oregano, rozmarin,nucsoara,cimbru). Se fixeaza puiul pe o sticla de bere umpluta doar pe jumatate (cu bere sau puneti apa). Se introduce puiul in cuptor pe o tava avand grija sa-l rotiti din cand in cand pentru a se rumeni uniform. Daca se incinge tava prea tare puteti pune din cand in cand putina apa in aceasta.Pregatiti apoi cartofii pai. Se aseaza puiul pe un platou alaturi cu cartofii. Se serveste cald cu mujdeiul de usturoi. Pofta buna!








Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pui pe sticla cu cartofi si mujdei
Pui pe sticla cu cartofi si mujdei
4 porții
2 ore
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui pe sticla
Pui pe sticla
6 porții
1h45m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pui in crusta de mustar si ierburi de provence
Pui in crusta de mustar si ierburi de provence
6 porții
1h30m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa de cartofi si praz
Supa de cartofi si praz
4 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionistiFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: