Petitchef

Pulpa de porc cu bere


Ingrediente:

dou? kilograme de pulp? de porc cu ?orici
un kg de arpagic
un kg de morcovi
un litru de bere
cui?oare
ulei
piper
sare
legume

Mod de preparare:
Se spal? pulpa de porc, se d? cu sare ?i se împ?neaz? cu morcovi. Se în?eap? ?oriciul ?i se împ?neaz? cu boabe de cui?oare. Apoi, pe o tav? se a?az? un pat de arpagic, morcovi rondele, se pune pulpa, se unge cu ulei, se adaug? bere ?i se las? la cuptor aproxi­mativ dou? ore.
Dup? ce se rumene?te pe ambele p?r?i, se toarn? berea ?i se mai las? ...







Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de porc cu alune
Pulpa de porc cu alune
4 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Pulpa de porc speciala - reteta casei
Pulpa de porc speciala - reteta casei
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Burger d'edmond - edmond pure burger
Burger d'edmond - edmond pure burger
1 porții
30 min
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pulled pork
Pulled pork
7 porții
6h10m
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.