Petitchef

Rețete brânză cu mucegai albastru și smântână

5 rețete
Rețetă Paste cu sos de branza cu mucegai albastru

Paste cu sos de branza cu mucegai albastru

(21 voturi), (6) , (10)
Felul principal Foarte ușor 10 min 15 min
Ingrediente: 500 g paste - sare - 200 g smantana lichida - 1 lingurita de branza cu mucegai albastru - 1 lingura unt - patrunjel
Rețetă Paste cu sos de branza cu mucegai albastru

Paste cu sos de branza cu mucegai albastru

(5 voturi), (1) , (6)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 500 g paste sare 200 g smantana lichida -1 lingurita de branza cu mucegai albastru -1 lingura unt patrunjel
Rețetă Piept de pui cu sos de brânză albastră şi legume la abur

Piept de pui cu sos de brânză albastră şi legume la abur

(47 voturi), (4) , (12)
Felul principal Ușor 10 min 20 min
Ingrediente: o jumătate de piept de pui, de circa 300 – 400 g Pentru garnitură: 3 cartofi tăiaţi în cuburi mari, 2 morcovi tăiaţi rondele, o ţelină mică tăiată...
Rețetă Ravioli cu sos quatro formaggi

Ravioli cu sos quatro formaggi

(9 voturi), (1) , (6)
Felul principal Foarte ușor 20 min 30 min
Ingrediente: 300 g ravioli cu cascaval 50 g unt 100 g smantana 100 g parmezan 100 g branza brie 100 g branza cu mucegai albastru 100 g cascaval
Rețetă Penne quatro formaggi

Penne quatro formaggi

(2 voturi), (11)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 150 g penne 4 feluri de branza 1 cub branza topita 100 g cascaval ras 50 g branza cu mucegai albastru 50 g branza de burduf 2 linguri de smantana...
Sosul cu smantana

Sosul cu smantana

(34 voturi)

Sosul cu smantana este un preparat de baza in bucatarie si poate acompania diverse fripturi, cum ar fi cele de pui sau curcan sau se poate folosi pentru retetele de paste.




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează