Ingrediente: Ganache-ul de ciocolata : 200 ml smantana 200 gr ciocolata Crema mascarpone : 250 gr mascarpone 100 ml frisca lichida (30% grasime) 75 gr zahar 2...
Ingrediente: Pentru blat: 200 gr (1 cup) zahar 2 linguri de miere 2 oua 50 ml (1/4 cup) ulei de floarea soarelui 100 ml (1/2 cup) lapte 1 lingurita praf de copt...
Ingrediente: 8 oua 200 g zahar + 8 linguri zahar pt. crema 100 g mac 50 g nuca de cocos razuita 4 linguri de faina 1 lingurita rasa praf de copt 1 plic budinca...
Ingrediente: Pentru blat: 8 oua 200 g. zahar 100 g. mac 50 g. nuca de cocos razuita 5 linguri de faina 1 lingurita rasa praf de copt Pentru crema: 1 plic...
Cafeaua este o băutură foarte apreciată pentru gust său inconfundabil și calitățile sale energizante. Antioxidanții conținuți o recomandă în dieta zilnică a unei persoane sănătoase. Aroma intensă a cafelei a reprezentat un prilej de inspirație pentru crearea de...
Ingrediente: 1 kg biscuiti simpli 250 g margarina cub 50 g cacao 20 g esenta rom 150 ml cafea 150 g zahar pudra 200 g alune 100 g stafide cacao, nuca de cocos...
Ingrediente: BLAT: 8 albusuri, 200 g zahar, 50 g mac, 50 g nuca de cocos, 4 linguri faina, 1 lingurita praf de copt. CREMA: 500 ml lapte, 4 galbenusuri, 5...
Ingrediente: -1 /2 kg biscuiti 250 ml apa 300 g zahar 6 linguri,cafea lichida,concentrata 1 lingura cacao esenta de rom Pentru crema 200 g unt 100 g nuca de cocos
Ingrediente: 500 g biscuiti populari 3 linguri mari cu miere 4 linguri cacao 100 g zahar 2 pliculete zahar vanilinat 1 lingurita scortisoara 200 g nuca 200 g...
Ingrediente: blat de cacao: 8 oua, 8 linguri zahar, 6 linguri faina, 2 linguri cacao neagra, 4 linguri ulei, un praf de sare. crema de ciocolata alba cu alune...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Nimic nu este mai bun decat prima cafea dis de dimineata. Acea ceasca de cafea pentru mine este ca si o rasplata pentru ziua care urmeaza.
Eu am un espressor de cafea vechi si uzat dar care mi-e prieten bun si care face o cafea foarte tare. Imi place s