Ingrediente: Tart shell: 100 g unt la temperatura camerei 100 g zahar 1 ou 200 g faina praf de copt putina sare Filling: o conserva mare compot de piersici...
Ingrediente: Ingrediente blat: (folosim ca unitate de masura o cana de 250 ml) 250 g unt / margarina 1 cana (200 g) zahar 5 galbenusuri 1 cana (250ml) lapte...
Ingrediente: 400 g zahar 3 oua 75 g unt 3 linguri miere 225 ml lapte 1 lingurita amoniac 450 g faina 2 plicuri budinca vanilie 800 ml lapte piersici cubulete...
Ingrediente: 400 g zahar 3 oua 75 g unt 3 linguri miere 225 ml lapte 1 lingurita amoniac 450 g faina 2 plicuri budinca vanilie 800 ml lapte piersici cubulete...
Multi dintre noi ne aducem aminte prea rar ca trebuie sa mai consumam fructe, in starea lor naturala. Astazi procesarea alimentelor a ajuns la cel mai inalt nivel si credem ca, daca am baut un suc la cutie sau sticla „fara conservanti si coloranti” ne-am luat portia...
Ingrediente: 3 oua mari sau 4 mici 150 g zahar 150 g faina 1/4 lingurita praf de copt 4 galbenusuri 200 g zahar pudra 2 pachetele zahar vanilat 1 kg branza de...
Ingrediente: Ramasite de cozonac (indiferent ca e cu mac, rahat, nuca, cacao) dulceata de caise, gutui, piersici... 2 plicuri budinca cu gusturi diferite 1 l...
Avand o culoare galben-auriu sau galben-portocaliu si un parfum aparte, caisele sunt fructele cele mai bogate in vitamina C si complexul de vitamine B dar si potasiu si betacaroten. Caisele isi arata adevarata aroma si parfumul inconfundabil in dulceata sau...
Ingrediente: 1/2 kg mere, cirese, visine, caise, piersici etc, 200 g franzela, 300 ml lapte, 100 g unt, 5 oua, 1/4 1 smîntîna, coaja de lamiie, 150 g zahar...