Ingrediente: carne de vita sau porc (sau amestec) - 500 g un dovlecel lunguiet pasta de tomate un morcov 2 catelusi de usturoi o ceapa mare un ardei iute foi...
Ingrediente: 300 g vinete 250 g dovlecei 1/2 kg carne tocata de porc 1/4 pahar ulei de masline 1 ceapa 1 rosie scortisoara, piper, patrunjel, sare 3 linguri...
Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.
Ingrediente: 300 g vinete 250 g dovlecei 1/2 kg carne tocata de porc 1/4 pahar ulei de masline 1 ceapa 1 rosie scortisoara, piper, patrunjel, sare 3 linguri...
Ingrediente: 600 g carne tocata de curcan sau pui 1 ceapa medie 1 catel de usturoi patrunjel cateva frunze de telina 2 morcovi mici 300-350 g dovlecel 3 oua 1...
Ingrediente: ardei,rosii dovlecei 1 kg carne tocata de vita 1 ceasca orez 2 cepe mari 2 catei de usturoi o legatura de marar 2 Lg coriandru macinat 1 Lg menta...
Ingrediente: un dovlecel 2 linduri carne tocata pui sau piept pui pe care il taiem marunt o lingura orez un morcov o ceapa mica un praf de sare o lingurita...
Carnea tocata se regaseste in multe dintre retetele romanesti. Fie ca alegem sa o preparam sub forma de sarmalute, parjoalelor moldovenesti, a musacalei ori a ardeiului umplut, carnea tocata este la mare cautare in macelarii. Sunt foarte multe preparate care se pot...