Ingrediente: 100 gr iaurt (în acest caz iaurt grecesc) 1 linguriță suc de lămâie 1 linguriță de sirop de agave (sau un vârf de cuțit de zahăr) 1 linguriță fulgi...
Ingrediente: Pentru salată: 2 cartofi medii 1 morcov 1 ou 100 gr de mazăre la conservă (1/2 cutie) 1 conservă de ton apă sare Pentru maioneza de casă 100 ml...
Ingrediente: 3 cartofi 2 cepe verzi 2 conserve de ton in ulei (mici) 2 rosii mici un pumn de masline verzi umplut cu ansua sare piper putin suc de lamaie
Ingrediente: 250 g carne de vita (sau de pui) fiarta si taiata cubulete 2 castraveciori murati, taiati cubulete 1 gogosar murat, taiat cubulete 250 g cartofi,...
Daca si dvs. sunteti un impatimit consumator de maioneza, inseamna ca stiti care este secretul unei retete reusite. Pentru ceilalti, dezvaluim pas cu pas instructiunile unei maioneze perfecte.
Ingrediente: 150 g piept de pui dezosat, fara piele, fiert si taiat cubulete mici 6 creveti medii, decorticati, fierti si taiati cubulete cativa creveti...
Ingrediente: 9 cani cu apa 3 linguri ulei de masline 1 morcov 1 cepa mare 1 radacina patrunjel 3 cartofi 1/2 dovlecel mic 1, 300 g rosii 20 g fidea integrale 1...
Ingrediente: 2 oua fierte tari 500 g cartofi noi taiati in jumatati sau sferturi 115 g fasole verde taiata bucati mici 115 g mazare congelata 115 morcovi...
Ingrediente: 2 cartofi medii, circa 250-300 g in total, curatati si taiati bucati 1 radacina de telina medie, circa 200 g, curatata si taiara bucati 2 morcovi...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.