-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Ciorba
-
Retete ciorba cu otet si porc
-
Retete cu carne de porc
Retete ciorba cu otet si porc
5 rețete
(189 voturi), (20) , (175)
Felul principal Foarte ușor 30 min 25 min
Ingrediente: 400-500 g pulpa porc 5 morcovi, un pastarnac, o bucata mica de telina 2 cepe 200 g smantana 2 oua intregi ( mai mici) sau unul mare 2 linguri...
(128 voturi), (15) , (103)
Antreuri Foarte ușor 15 min 50 min
Ingrediente: 700-800 gr spata de porc 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1 bucata telina (50 gr) 2 cepe 1 ardei gras verde 1 ardei gras rosu 100 gr mazare ( 1...
(6 voturi), (4)
Felul principal Foarte ușor 1 h 30 m 30 min
Ingrediente: 700-800 g carne de porc amestecata 1 ceapa 4-5 radacini morcovi 1 radacina patrunjel 3-4 catei usturoi intregi sare 2-3 lingurite vegeta 2-3...
(238 voturi), (31) , (207)
Antreuri Ușor 40 min 2 ore
Ingrediente: 2 cepe 3-4 morcovi 1 telina 1 radacina patrunjel 1 legatura marar usturoi,1 ardei gras mare rosu smantana 1 ou otet 1 ciolan afumat(porc).
(3 voturi), (3)
Felul principal Foarte ușor 3 ore 30 min
Ingrediente: 1 litra fasole tarcata (aramie) 800 g afumatura (costita sau burta de porc) 4-5 morcovi 1 ceapa alba 2 radacini patrunjel 2 linguri ardei gras...
(212 voturi)
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.