Ingrediente: 2 oua 1 cana ulei 300 g zahar 3-4 cani faina 1 pliculet jumatate praf de copt esenta rom sau vanilie zahar vanilat coaja de la 1 lamaie sau...
Ingrediente: Compozitie de pere: 700 g. pere 250 ml. suc de pere 1 lingura suc de lamaie 100 g. zahar 20 ml. lichior de pere cuisoare 5 foi gelatina scortisoara...
Ingrediente: 5 foi de clatite 450 ml. frisca lichida 6 portocale 175 g. caramele 50-100 g. de nuca sau alune pentru decor 1 portocala, curatata si desfacuta...
Ingrediente: 8 oua 16 lg de zahar 10 lg faina cu varf 100 g unt topit 5 lg cacao 2 lingurite de praf de copt stafide, nuci sau alune macinate esenta de...
Ingrediente: 4 kg. arpacas sau grau 2 linguri sare 15 litri apa 3 kg. zahar 2 kg. nuca macinata 200 g. migdale/alune prajite 200 g. cacao 15 sticlute esenta de...
Ingrediente: 700 g faina 4 galbenusuri 130 g unt + 50 ml ulei 25 g drojdie proaspata 5 linguri de zahar 230 ml lapte+ 100 ml lapte zahar vanilat coaja de...
Ingrediente: Pentru blat: 360 g. morcovi proaspeti 4 oua 1 praf de sare 180 g. zahar 4 linguri zeama de lamaie 200 g. alune/nuci/migdale macinate 80 g. faina 1...
Ingrediente: Pentru blat: 60 g faina 50 g zahar 10 g cacao amara 3 oua 1 plic zahar vanilat Pentru mousse-ul de praline: 60 g ciocolata amaruie 60 g ciocolata...
Cu totii stim ca cele mai multe beneficii ale consumului de fructe le obtinem din coaja, ca de la citrice se consuma doar pulpa (miezul), coaja fiind necomestibila, chiar otravitoare in unele cazuri, asa ca ne-am gandit sa cautam si sa vedem la ce ne-ar folosi cojile...
Ingrediente: 380 g faina 125 ml lapte 30 g drojdie 60 g zahar 60 g unt 1 ou un praf de sare putina coaja de lamaie sau portocala. Pt.umplutura: 100 g alune...
Ingrediente: Blat: 4 oua 30 g amidon 35 g faina 60 g zahar 2 g praf copt Coaja rasa de portocala Crema: 250 g mascarpone 50 ml lapte de cocos 60 g zahar 300 g...
Ingrediente: Aluat : 500 g faina, 250 ml apa, 1 plic zahar vanilinat, 1 plic drojdie, 150 g zahar, 200 g unt, coaja de la o portocala, coaja de la o lămâie, 3...