Ingrediente: 4 tortilla de porumb 100 gr baby spanac 130 gr fasole rosie (o cutie mica) 100 gr roșii cherry (o crenguță) 140 gr porumb (o cutie mica) 80 gr...
Ingrediente: 6 tortilla de grau (sau porumb) 150 gr soia texturata 3 rosii 1 ardei galben 250 gr fasole rosie - gatita- din conserva 1 ceapa 2 linguri de ulei...
Ingrediente: Pentru carnea tocata: 100 gr carne de vită 2 căni de apă (460 ml) 1 roșie 1 cățel de usturoi pătrunjel (după gust) Pentru chicharrón: 1 felie...
Ingrediente: 40 gr ardei rosu (1/2 ardei) 70 gr de feta sau cotija 5 gr de coriandru 20 gr ceapa rosie (1/4 ceapa) 140 gr porumb fiert (1 cutie mica) 100 gr...
Ingrediente: Pentru sos: 1 cub de supa de legume 500 ml de apă 50 gr de făină 140 gr pasta de tomate 1 linguriță chimion 1 linguriță boia afumată 1/2 linguriță...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 4 oua 2 avocado 2x 400 g fasole rosie (din conserva), scursa de zeama o ceapa rosie mica, taiata fin o mana de coriandru, taiat mare / patrunjel...
Ingrediente: 1 conserva naut (spalat si scurs) 1 conserva fasole rosie (spalata si scursa) 1 conserva boabe de porumb 4 rosii (4-5 de la care am scos zeama si...