Ingrediente: 250 g faina, 250 g zahar, 200 g unt, 4 oua, 6 linguri cacao, 250 g iaurt natural, un praf de copt, o priza de sare, pentru crema: 250 g crema de...
Ingrediente: Blat: 4 ouă, 200 g unt, 100 g zahăr, un praf de sare, 350 g făină, 10 g praf de copt, 1-2 lingurițe esență vanilie. Crema: 700 ml frișcă, 10 g...
Ingrediente: 6 oua (albusurile separate de galbenusuri) 200 gr zahar 30 ml ulei 30 ml apa 4 linguri cacao 8 linguri faina Ingrediente sirop 300 ml apa 150 gr...
Ingrediente: 1 kg biscuiti 250 g ricotta 100 g fulgi de ciocolata 1-2 picaturi esenta de vanilie o lingura cacao 100 g biscuiti pisati 300 g frisca 200 ml sirop...
Ingrediente: Pentru blat maro: 5 oua , 100 g zahar , 50 g nuci prajite si macinate , 50 g faina ,20 g cacao. Se procedeaza ca la primul blat , punand o data cu...
Ingrediente: 4-5 banane bine coapte; 2 linguri de unt de arahide natural; 2 linguri de miere; 50 g cacao; ½ pahar mix de fructe de pădure (am folosit congelate)
Ingrediente: Blat de biscuiti: 300 g biscuiti petit beure 150 g unt 2 linguri zahar pudra 1 lingura cacao Crema: 300 g branza de vaci 250 g mascarpone 350 ml...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: Blat : 4 oua 125 g zahar 100 g faina 25 g cacao 2 lingurite praf de copt Crema de ciocolata: 200 g ciocolata cu lapte 200 ml frisca lichida Sosul...
Ingrediente: blat: 8 oua 8 linguri de lapte 8 linguri de ulei 16 linguri de zahar -14 linguri de faina 4 linguri de cacao praf de copt mousse fructe de padure:...