Petitchef

Retete cu calcan

0 rețete

Calcanul este un peste intalnit in Marea Neagra si usor de recunoscut dupa forma plata, pielea cu umflaturi mici care seamana cu pietrele siambii ochi plasati pe partea stanga. La prima vedere ni se pare un peste urat, dar trebuie sa stiti ca este considerat unul dintre cei mai frumosi pesti cu corpul plat. Carnea de Calcan este alba si ferma, cu aroma subtila, desi unii ar zice ca are gust distinctiv de nuca. Calcanul este deosebit de gustos atunci cand este pregatit in cuptor, dar nu tebuie tinut prea mult deoarece carnea se poate faramita la servire. Se poate pregati: la gratar, prajit si la cuptor. Iata ce va sugeram sa pregatiti cu calcan: risotto cu sofran si calcan, calcan gratinat cu cartofi Ducesa, calcan in vin, calcan rasol sau cu legume, calcan prajit in unt.

nici un rezultat



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: