Ingrediente: 300 gr fasole alba fiarta 1 catel de usturoi 20 gr de tahini sucul de la 1/2 lamaie 5 gr de chimen macinat 60 gr de lapte de cocos 30 gr ulei de...
Ingrediente: 4 oua 2 avocado 2x 400 g fasole rosie (din conserva), scursa de zeama o ceapa rosie mica, taiata fin o mana de coriandru, taiat mare / patrunjel...
Ingrediente: 200 g penne 100 g boabe de fasole rosie, din cutie, bine scurse si spalate cu apa 100 g ciupercute, din cutie, bine scurse si taiate in jumatate 1...
Ingrediente: Pentru kebab 600 g carne, tocata (pui, miel, vita) 1 ou, usor batut 1 ceapa mica, rasa fin 4 catei mici de usturoi, rasi fin 1 lingurita praf...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: Puncte WW:2.5 puncte pe portie vin rosu 2 buc ceapa 5 catei usturoi 2 ardei rosii capia 3 bucati de coada de telina verde 150 g de rosii decojite...
Ingrediente: 4 morcovi feliati 2 cartofi mari taiati cuburi o cana de fasole boabe fiarta o cana de fasole pastai taiata in bucati mici o ceapa mare tocata 3...