Ingrediente: 300 g vinete 250 g dovlecei 1/2 kg carne tocata de porc 1/4 pahar ulei de masline 1 ceapa 1 rosie scortisoara, piper, patrunjel, sare 3 linguri...
Ingrediente: 300 g vinete 250 g dovlecei 1/2 kg carne tocata de porc 1/4 pahar ulei de masline 1 ceapa 1 rosie scortisoara, piper, patrunjel, sare 3 linguri...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: carne de vita sau porc (sau amestec) - 500 g un dovlecel lunguiet pasta de tomate un morcov 2 catelusi de usturoi o ceapa mare un ardei iute foi...
Ingrediente: 500 g carne de porc sau/și vită, 2 dovlecei, 1 ceapă mare, 1 cartof, 1 morcov, 3 căței de usturoi, 2 ouă, 1 legătură pătrunjel, 1 legătură mărar,...
Dovleceii reprezinta baza pentru multe preparate culinare, de la sosuri pentru paste, la meniuri principale. Indiferent de modul in care sunt gatiti, ca regula generala, ar trebui sa ii alegeti pe cei mai mici posibili, intrucat cei mari sunt mai putin gustosi si pot...