Ingrediente: 10 oua,11 linguri faina,praf de copt,sare,piper,3 linguri smantana,o cescuta de ulei,300 gr telemea de oaie,1 gogosar rosu,masline verzi si negre,2...
Ingrediente: 600 g faina de malai 100 g gris 1 lingura unt 3 l apa sare 250 g cas de oaie 200 ml smantana 150 g kaizer 150 g carnat de casa 100 g slanina afumata
Ingrediente: 6 vinete mijlocii 800 g carne macinata (de vita + oaie sau numai de vita) 1 ceapa mare 4 rosii sare si piper ulei pentru prajit vinetele (cum...
Ingrediente: Asadar aveti nevoie de: (pentru o tava de aprox. 20/30 cm sau 2 tavi rotunde de tarta cu diametrul 20cm) Pentru aluat: 1 ou 500 gr faina 220 ml apa...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: Iti trebuie o tava dreptunghiulara mica sau o forma de tarta cu diametrul de 24 cm. Am folosit: 1. 400 gr aluat de foietaj 2. 350 gr telemea de...
Ingrediente: 1 pachet de foi de placinta 150 gr unt topit 600 gr branza feta (dar puteti folosi si un amestec de branza de vaca si oaie sau capra) 250 gr...
Ingrediente: 1 kg. faina 250 g. margarina 250 g. untura 350 g. branza telemea de oaie/vaca 4 oua 12 linguri lapte sau 6 linguri smantana 4 linguri otet 1, 2...
Folosita ca inlocuitor al permezanului, Pecorino este este numele generic pentru toate branzeturile italiene obtinute din lapte de oaie (“pecora” – oaie), indiferent de zona Italiei in care au fost produse.
Ingrediente: 4-5 dovlecei mijlocii sau 700 g. dovlecei 1 lingura faina 100 g. smantana 200 g. sunca presata 200 g. telemea de oaie 2 oua 1 legatura ceapa verde...
Ingrediente: 1 lingurita otet 1 lingurita sare 500-600 g apa 1 pachet margarina ulei pentru intins pentru umplutura: -telemea rasa de oaie itatea de branza sa...
Ingrediente: o jumatate de pachet de spaghetti 50 g cascaval ras 50 g parmesan bloc 50 g parmezan ras pentru servit 50 g branza iute de oaie 50 g mozzarela 50...
Ingrediente: 2 pulpe de ied, o ceapa, o capatana de usturoi, o lamaie, condimente pt. oaie, vin rosu, otet din vin rosu. Pt. mujdei: 10 catei de usturoi,...
Ingrediente: Ingrediente sarmalute: 20 foi de spanac elvetian/spanac obisnuit/frunze vita de vie/ varza dulce *eu am folosit 40 de foi de spanac elvetian pentru...
Ingrediente: 1 l de apa, cam 150 g.de faina de malai, 1 lg-ta plina de sare, 250 g.cas de oaie sau burduf, slaninuta afumata de casa, 100 ml.de smantana