Retete cu parmezan și porc
18 rețete
Chiftele moi și gustoase
Felul principal Foarte ușor 10 min 25 min
Ingrediente: Pentru sos: 500 ml piure de roșii 1/2 ceapă mică ulei de măsline extra virgin Pentru chiftele: 200 gr carne tocată de porc 200 gr carne tocată de...
Chiftele cu miez de mozzarella
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 550 ml lapte 1 lingura pesmet 200 gr carne tocata de vita 50 gr carne tocata de porc 1 ou 1 catel de usturoi 25 gr de parmezan 1 lingurita sare 9...
Muschiulet de porc in crusta cu migdale
Felul principal Ușor 15 min 45 min
Ingrediente: 1 muschiulet de porc; 200 ml lapte; 1 lingura faina; 2 oua; 100 g pesmet; 60 g parmezan; 80 g migdale fulgi; 1 lingurita ienibahar; 1/2 linguita...
Muschiulet de porc invelit in bacon
Felul principal Ușor 30 min 1 oră
Ingrediente: 1 muschiulet de porc 10 felii de bacon 3 linguri smantana 1/2 pahar vin alb sare si piper dupa gust 1 lingurita boia dulce ulei de masline pentru...
Rulade de porc cu pesto de patrunjel
Felul principal Foarte ușor 30 min 1 h 30 m
Ingrediente: 6 snitele de porc 2 legaturi mari de patrunjel 1 lingura seminte de pin 3 linguri ulei de masline 1 catel de usturoi sare, piper 70 g parmezan ras...
Cotlet de porc cu cascaval (reteta video)
Felul principal Foarte ușor 5 min 30 min
Ingrediente: 6 cotlete de porc 250 g de smantana 150 g de cascaval ras (sau parmezan) 3 cuburi de unt Sare Piper (proaspat macinat)
Friptura de porc pe pat de legume
Felul principal Foarte ușor 30 min 1 oră
Ingrediente: 1 kg pulpa de porc 600 g cartofi 2 buc morcovi 2 buc ceapa usturoi, sare, piper, 1 pahar bere, 5 linguri ulei, foi dafin, pantrunjel sau parmezan...
Rinichi de porc in sos de vin aromat
Felul principal Foarte ușor 10 min 1 oră
Ingrediente: 500 g rinichi de porc, 2 cepe, ½ cutie de rosii in bulion sau 4-5 rosii decojite, 5-6 catei usturoi pisat, 4 catei de usturoi intregi sau taiati...
Lasagna-reteta traditional italiana
Felul principal Ușor 20 min 6 ore
Ingrediente: Sosul Ragu 2-3 linguri de ulei de masline, extravirgin daca se poate O ceapa medie taiata marunt 2 catei de usturoi taiati felii (nu este vital...
Lasagna
Felul principal Ușor 20 min 1 oră
Ingrediente: Sos Ragu: 700 gr carne tocata (vita si porc) un morcov o ceapa potrivita 2 catei de usturoi 1 lingura pasta de tomate o c anabulion de rosii 1...
Lasagna alla bolognese
Felul principal Foarte ușor 45 min 20 min
Ingrediente: o cutie foi de lasagna carne tocata de porc carne tocata de vita 2 cepe medii 2 morcovi cateva ciuperci (3 maini de ciuperci) 250 ml vin rosu...
Chec cu sunca si feta
Aperitiv Foarte ușor 1 h 20 m 622 kcal
Ingrediente: 300 g sunca de porc sau de pui 3 oua 250 g faina de grau 150 ml lapte sau apa 150 g cascaval sau parmezan ras 50 g masline fara samburi 150 g feta...
Lasagna
Felul principal Foarte ușor 40 min 40 min
Ingrediente: Sos ragu: 500 g carne tocata (vita si porc) un morcov o ceapa potrivita un catel de usturoi un morcov pasta de tomate bulion de rosii 1 pahar vin...
Cartofi taranesti cu cabanos, slanina si ou
Felul principal Foarte ușor 20 min 1 oră
Ingrediente: 4-5 cartofi de marime medie, 2 cepe mari, 2 carnati cabanos, cca 100 g slanina de porc afumata, o mana de parmezan ras, 4 sau 8 oua (1 sau 2 per...
Cartofi taranesti cu cabanos, slanina si ou
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 4-5 cartofi de marime medie, 2 cepe mari, 2 carnati cabanos, cca 100 g slanina de porc afumata, o mana de parmezan ras, 4 sau 8 oua , sare, piper,...
Paste cu chiftele in sos de rosii
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: cca 400 g carne de vita+porc un ou ceapa un morcov patrunjel marar 3-4 linguri de parmezan ras o felie de piine inmuiata si scursa de apa un catel...
Chiftelute in sos de rosii
Felul principal Foarte ușor 20 min 30 min
Ingrediente: 300 g carne tocata de porc slaba 400 g rosii cubulete din conserva,1 ou 1 pahar de supa,1 lingura parmezan razuit, 1 lingura...
Melanzane ripiene/vinete umplute
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: cca 600 g carne macinata (vita+porc) 3 oua 70 g piine un catel usturoi o legatura patrunjel 35 g parmezan ras sare ulei