Ingrediente: 400-500 g pulpa porc 5 morcovi, un pastarnac, o bucata mica de telina 2 cepe 200 g smantana 2 oua intregi ( mai mici) sau unul mare 2 linguri...
Ingrediente: 1 kg spata de porc 8-9 fire de ceapa verde (puteti pune si mai mult) 2-3 catei usturoi 500 ml Marsala (sau un alt vin rosu de calitate) 1 lingura...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: 2 bucati de ceafa de porc 100 ml vin jumatate lingurita mustar o lingura de unt topit o lingura zeama de lamaie piper,cimbru nucsoara cateva fire...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 500 g fasole boabe coaste de porc afumate sau un ciolan 2-3 cepe mari 2 morcovi 1 pastarnac foi de dafin o conserva de rosii in bulion boia de...