Ingrediente: 2 dovlecei de marime medie 2 maini de fasole verde 1 cartof de marimea unui pumn 3 felii de telina-radacina (ca in poza – de grosimea a 3 degete) 2...
Ingrediente: 200 ml lapte de cocos 300 gr file de pui 1 ceapă (1 până la 2) 1/4 ardei galben 2 morcovi cepșoară 1 lingură de ulei de măsline 1/2 lămâie 15 g de...
Ingrediente: 2 pâini pita 200 gr pui (muschiuleti în acest caz) 1 lingură de ulei de măsline 2 linguri de iaurt grecesc 1 lingură suc de lămâie sare piper 1...
Ingrediente: 6 clătite de grâu Pentru puiul în sos: 1,5 ceapă roșie 1 lime 200 ml lapte de cocos 30 ml sos de soia 1 lingură unt de arahide 6 pulpe de pui...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 400 gr de pui (piepți de pui, în acest caz) 1 ardei roșu 1 ardei galben 1 ceapă roșie Marinadă: 3 linguri de ulei de măsline (+/-) 1 linguriță...
Ingrediente: 6 lipii de grâu Pentru puiul în sos: 1,5 ceapă roșie 1 lime 200 ml lapte de cocos 30 ml sos de soia 1 lingură de unt de arahide 6 pulpe de pui...
Ingrediente: 400 g orez pentru paella 8 creveți 2 pulpe de pui 1 cub de supă (peste, legume, pasare) sare piper 3 linguri cu orez auriu 1 ardei rosu 1 ardei...
Ingrediente: 625 ml apă caldă (2 căni și 1/2) 320 gr făină de porumb prefiartă (2 căni) 2 lingurițe de sare 1 linguriță ulei de masline (opțional) Pentru pui: 2...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: Pentru 2 portii indestulatoare iti trebuie: 1. 2 pulpe intregi de pui (adica doua superioare si doua inferioare) 2. o conserva de rosii intregi...
Ingrediente: paste sau spaghete aripioare de pui, piept taiat cubulete sau copane 1 ardei mic 1 ceapa medie jumate de morcov 3 rosii taiate cubulete sau...
Ingrediente: 6 pulpe de pui (ciocanele) 1 vanata mare 1 dovlecel (200 g) 2 fire ceapa verde 1 capatana de usturoi 1 crenguta cimbru proaspat 4oo gr rosii in suc...
Ingrediente: 500 g carne de pui 1 pahar de vin alb 2 pahare de suc de rosii 5-6 catei de usturoi oregano si boia de ardei sare si piper 3 linguri ulei de masline
Ingrediente: carne de pui 2-3 rosii bine coapte 1 ceapa cativa catei de usturoi 1/2 ardei o mana generosa de masline busuioc,oregano si putin cimbru sare si piper
Ingrediente: 4 pulpe superioare de pui, dezosate si fara piele 8-10 bucati de rosii uscate[1], taiate in cubulete 100 g de sunculita afumata ½ de pahar de vin...