Ingrediente: Am folosit: 3 buc dorada 12-15 cepsoare 1/2 kg cartofi noi ,mai mici 1/2 kg fasole verde zahar otet xeres sos soia curry 3-4 catei usturoi lamaie
Ingrediente: Am folosit: 5-6 felii cotlet de porc fara os 400 gr ciuperci champignon sos soia otet balsamic apa de flori de portocal (imi place mult in...
Ingrediente: Cele 2 pulpe de rata le-am lasat 12 ore la marinat in reteta de marinata postata pe blog…pentru cei care nu doresc sa o mai caute : Avem asa cum am...
Daca primavara se numara bobocii, toamna, gospodinele isi numara borcanele cu muraturi din camara. Asezate la linie, borcane cu gogonele, varza, castraveti, conopida, gogosari, muraturile fac deliciul iernilor si sunt o alternativa mai mult decat sanatoasa a...
Ingrediente: Am folosit 13- 14 buc cotlet de porc fara os,pe care le-am marinat 35-40 minute in sos soia,scortisoara,otet balsamic,zahar,ienibahar,curry si...
Ingrediente: 2 catei usturoi 3-4 cm ghimbir 1 mango 500 gr carne macinata de porc putin unt pt prajit si ulei sos soia,curry,chilly,otet balsamic,zahar o...
Ingrediente: 3 kg vinete mai mici 6 cepe mari, taiate mic 50 g radacina de ghimbir, curatat si taiat cubulete 5 capatani de usturoi,curatate si taiate bucati...
Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.