Petitchef

Retete de mancaruri cu branza

1051 rețete
Rețetă Prajitura cu mere si branza

Prajitura cu mere si branza

(1 vot), (1)
Timp de preparare: 2 ore si 30 minute (complexitate medie) Ingrediente: pentru aluat: 1 kg faina 200 g zahar pudra 200 g unt (eu am folosit m
Rețetă Panini al formaggio - Painite cu branza

Panini al formaggio - Painite cu branza

(1 vot)
Dei panini facili da fare e buoni sempre! Ingredienti: 700 g farina tipo 0 - faina tip 0 200 ml latte - lapte 25 g lievito fresco - drojdie proaspata 100 ml acqua calda - apa calduta 100 ml olio - ulei 1 cucchiaio zucchero - 1 lingura de z
Rețetă Mozzarela de casa sau branza cu cheag

"Mozzarela" de casa sau branza cu cheag

(8 voturi), (1) , (2)
Imi place sa ii zic mozzarela pentru ca textura e identica si de altfel ea se tine in zer, este o branza foarte buna si sanatoasa si simplu ne facut Ieri am mers la bunica si mi-am adus aminte de mirosul copilariei, de iernile lungi si plictisitoare pe ca
Rețetă Borek cu branza

Borek cu branza

(3 voturi), (1)
Intr-o seara am pus in aplicare reteta Laurei Laurentiu - Borek cu branza. Reteta o gasiti aici si se face cu "un pachet de foi de placinta, ulei pentru uns; umplutura: 1 kilogram de branza usor sarata - adica un amestec de branza proaspata de vaci cu t
Rețetă Tarta cu cirese si branza de vaci

Tarta cu cirese si branza de vaci

(2 voturi)
Da nu credeti dar aceasta tarta este cu branza de vaci 0% grasimi, verisoara mea a mentionat sa-i fac si retete cu slabimi, ea nu stie ca gurmanzii, nu accepta asa ceva, dorim doar grasimeee, dulce bun....dar aceasta tarta a iesit minunat de delicioasa ha
Rețetă Sformatini di pasta al formaggio( Paste cu branza la cuptor)

Sformatini di pasta al formaggio( Paste cu branza la cuptor)

(3 voturi)
300gr. di pipette rigate 50gr. di formaggio pizzocherino 50gr. di gorgonzola 50gr. di mascarpone 100gr. di parmigiano grattugiato 50gr. di burro sale Ridurre a piccoli filetti i tre formaggi e poi unire 50gr. di parmigiano grattugiato. Mette
Rețetă Pennne con 4 formaggi ( Pene cu 4 tipuri de branza)

Pennne con 4 formaggi ( Pene cu 4 tipuri de branza)

(1 vot), (1)
Per 4 persone 320 gr di penne 80 gr di gorgonzola(io ho messo gorgonzola con mascarpone) 80 gr di groviera 80 gr di fontina 3 formaggini (bel paese) 80 gr di parmigiano reggiano grattugiato 100 ml di latte intero sale e pepe q.b T
Rețetă Reteta Dietetica - Salata de Orez cu Branza si Iaurt

Reteta Dietetica - Salata de Orez cu Branza si Iaurt

Astazi va recomand sa mancati ceva mai sanatos. Sa lasam prajelile sau alte bucate delicioase si sa incercam sa mancam cat mai natural. Sa va prezint o salata ce mie imi place foarte mult. Eu am preparat cam 4 portii deci o sa va spun in mare cantitatil
Rețetă Melci cu scortisoara si glazura din branza

Melci cu scortisoara si glazura din branza

by Alice albinutza Mi-a pl?cut foarte tare ceea ce a expus Miha pe blogul s?u... adic? mi-a pl?cut foarte tare aluatul ei minunat, pe care nu ?tiu de unde l-a descoperit... ?i mai ales mi-au pl?cut cum ar?tau cozon?ceii ei. A?a încât weekendul ?sta am
Rețetă Placinta cu branza si menta

Placinta cu branza si menta

Cand ai niste branza proaspata prin frigider, si no time at all sa te dezminti ca poti mai mult decat o placinta rapida de' menta cu branza, nu cugeta prea mult, mai bine deloc! .. ca ai pierdut deja niste minute bune, iar placinta asta e o adevarata minu
Rețetă CHIFTELE DE SPANAC SI BRANZA GOUDA CU AROMA DE NUCI SI USTUROI

CHIFTELE DE SPANAC SI BRANZA GOUDA CU AROMA DE NUCI SI USTUROI

mal Chiftelele de spanac sunt preferatele mele... dintre toate chiftelele de legume :) Poate pentru ca au in continut si multa branza gouda...sau poate doar pentru ca sunt bune, bune ...atat calde , cat si reci. Iata cum se prepara : usturoiul , o ca
Rețetă FARFALLE CU TOPING DE VINETE SI BRANZA DE OI MARINATA

FARFALLE CU TOPING DE VINETE SI BRANZA DE OI MARINATA

mal La inceputului lui octombrie am gatit aceste paste -papion cu toping de vinete si branza de oi marinata, insa n-am apucat sa scriu pana azi reteta . De fapt am folosit si alte legume la toping, toate fiind de provenienta cat se poate de bio, d
Rețetă SPAGHETE CU BRANZA DE CAPRA / ESPAQUETIS CON QUESO DE CABRA

SPAGHETE CU BRANZA DE CAPRA / ESPAQUETIS CON QUESO DE CABRA

Buna dragi prieteni, de data aceasta vreau sa va fac cunoscut unul din, modurile in care mai consum pastele. Bineinteles incercand a consuma numai integrale, ecologice si de grau dur deci, cele care nu ridica indicele glicemice. Deci eu le mai consum intr
Rețetă Tort de branza si iaurt cu vanilie

Tort de branza si iaurt cu vanilie

Timp de preparare: 1 ora si 10 minute (complexitate redusa) Ingrediente: Pentru baza ? 200 gr biscuiti simpli ? 50 gr alune de padure, macina
Rețetă Sos (dip) aromat cu gogosari copti si branza

Sos (dip) aromat cu gogosari copti si branza

Ingrediente: 2 gogosari mari (sau ardei ro?ii), 2 linguri de usturoi tocat, 1 / 4 pahar cu frunze de busuioc proaspete, 3 linguri de ulei de m?sline extravirgin, o ceasca de brânza ras?, 4 linguri de unt, sare ?i piper dup? gust. Coacem ardeii si ii cura
Rețetă Dovlecei umpluti cu branza

Dovlecei umpluti cu branza

(5 voturi), (1)
Ingrediente: 3 dovlecei de m?rime potrivit? 250 g brânz? telemea sau ca?caval 200 ml smântân? 50 g unt 2 ou? m?rar piper pesmet Mod de preparare: Dovleceii sp?la?i ?i necur??a?i se fierb în ap? cu sare timp de 10 minute. Reci se taie în jum?t??i pe l
Rețetă Cannelloni cu branza

Cannelloni cu branza

(12 voturi), (1) , (2)
Ingrediente: 12 cannelloni 600 g branza de vaca putin sarata 2 oua 50 g unt 100 g cascaval ras 2-3 linguri cu smantana 2-3 fire de patrunjel 1 lingura cu faina 250 ml lapte Mod de preparare: Se unge o tav? dreptunghiular? cu pu?in unt ?i se d? drumul
Rețetă Strudel cu branza de vaci

Strudel cu branza de vaci

(4 voturi), (1)
Ingrediente: Pentru foaia de pl?cint?: 500 g f?in?, 3 linguri ulei, 1 linguri?? sare, 1 cea?c? ap? cald?. Pentru umplutur?: 300 g brânz? de vac?, 30 g unt proasp?t, 1/2 lingur? f?in?, 2 ou?, 1/2 cea?c? lapte, sare, 2 linguri unt,
Rețetă Branza in coaja de brad

Branza in coaja de brad

Se prepar? la fel ca brânza de burduf. Coaja de brad folosit? la ambalarea brânzei provine de la brazii de curând t?ia?i; este scoas? prin jupuire, sub form? de cilindru, cu diametrul de 10-30 cm ?i în?l?imea de 30-40 cm. Cilindrii se cos pe t?ietur? cu



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: