Ingrediente: 500 g file de somon; 500 g ciuperci 200 ml smantana pentru gatit; o legatura ceapa verde; 50 g unt; rozmarin (de preferat verde); 1/2 lamaie; ...
Ingrediente: 2 bucati file de somon -150 g orez 0.350l apasare 1 sos Knorr ciuperci de padure ulei de masline zeama de la o lamaie condimente pentru peste...
Ingrediente: 1 fileu de somon de circa 250g 3-4 bucatele de rosii uscate marinate 2-3 linguri de sos dulce de chilli 1 borcanas de ciuperci champignon intregi 1...
Ciupercile sunt un aliment gustos și valoros ce poate înlocui cu brio carnea în alimentația din perioada postului sau în alimentație vegetariană. Proteinele, mineralele și vitaminele conținute de ciuperci oferă organismului energie, iar aroma specială a acestora...
Ingrediente: 500 g somon un manunchi de brocoli 200 g ciuperci proaspete 500 g cartofi curatati un ardei gras rosu 100 g smantana proaspata 2 linguri de ulei,una...
Ingrediente: Vol- au- vent pentru elvetieni si belgieni, « bouchée à la reine » pentru francezi, este un aluat foiletat care se prepara in varianta traditionala cu...
Ingrediente: Pentru o tava de frittata (6 portii) aveti nevoie de : 8 oua ecologice 5 ciuperci mari 1 ceapa verde 1 ardei gras rosu 150 gr somon afumat 5 lin...
Ingrediente: Avem nevoie de o foaie pentru tarte sarate, de data asta am folosit foaie cumparata pentru ca eram in graba mare, un ou, 2 linguri de cascaval ras, o ...
Peștele este un aliment complex care conține proteine de calitate, omega-3, fosfor, calciu, iod și vitaminele B6,B12 și vitamina D. Se recomandă consumarea cu regularitate a acestui aliment sănătos și bogat în elemente esențiale organismului uman.
Ingrediente: 1 kg de spanac - cca 1 l de lapte - 2 linguri mari de ulei - o lingura mare de faina - o capatana de usturoi - sare Sufleu de spanac: 300 g. ...