Ingrediente: 30 gr patrunjel proaspat (o legătură) 30 gr parmezan (sau Grana Padano sau pecorino) 30 gr alune prăjite nesărate 1 cățel de usturoi 50 gr ulei de...
Ingrediente: 480g naut din conserva (2 conserve de naut) 2 linguri de ulei de masline 2 linguri de Tahini (pasta de susan) 2 lingurite Boia de ardei dulce 2...
Ingrediente: Chiftelele: 1 kg de carne de vita tocata 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 buchet de patrunjel 1 buchet de coriandru 2 linguri de chimion macinat 1...
Ingrediente: 1 ceapa 2 linguri de ulei de masline 4 morcovi 200 gr de linte rosie 120 gr de fulgi de ovaz (fara gluten) 2 catei usturoi 1 lingura de suc de...
Dilema asta o am de mult timp, si mi-a ramas intiparita in memorie ca o melodie veche de pe vinil, ca atunci cand o ascultam la pick-up si se invartea repetitiv la acelasi cuvant.
Ingrediente: 4 piepti de pui 40 gr unt (4 linguri) 2 linguri de suc de lamaie 6 catei de usturoi (4 intregi si 2 zdrobiti) 2 linguri de patrunjel tocat 1...
Ingrediente: 400 gr piept de pui (franjuri de pui) 2 iaurturi simple 2 catei de usturoi 1 lamaie netratata O mana de coriandru proaspat (sau patrunjel) Sare Piper
Ingrediente: 200 gr de orez pentru risotto 250 gr de ciuperci champignon 1 cub de supa (de legume) 500 ml apa fiarta 250 ml de vin alb sec 1 ceapa alba 1 catel...
Originar din Asia Centrala, usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate, cu o istorie de peste 5000 de ani. Egiptenii antici au fost primii care au cultivat aceasta planta, care a jucat si un rol important in cultura lor.
Ingrediente: 400 gr naut din conserva 1 ceapa 1 catel de usturoi 2 linguri de faina sare piper patrunjel proaspat coriandru proaspat 1 lingurita de cafea de...
Ingrediente: 1 foietaj dreptunghiular 160 gr cremă de brânză 30 gr parmezan 1 ou 20 gr de unt 1 linguriță pudră de usturoi (sau cățel de usturoi zdrobit) 1 mână...
Ingrediente: 150 gr cod desărat, fără oase 1 cățel de usturoi 1 ou 5 gr praf de copt 60 gr de făină 75 ml lapte ¼ ceapă sare (opțional) pătrunjel proaspăt: doar...
Ingrediente: 500 gr carne de miel 1 ceapa ulei de masline 1 lingura ghimbir macinat sofran sare piper 1 catel de usturoi patrunjel coriandru 150 ml apa 1 baton...
Ingrediente: 8 ciuperci (medii/mari) 125 gr de mozzarella (o bila) 15 măsline negre fără sâmburi 4 bucăți de roșii uscate la soare 1 cățel de usturoi 3 linguri...
Ingrediente: 200 gr carne de porc tocată 200 gr carne de vită tocată 6 ouă 1 cățel de usturoi 1 șalotă sare piper cimbru pătrunjel nucșoară 2 aluaturi de foietaj
Ingrediente: 4 oua 1 felii de sunca 80 gr de ciuperci champignons 1 catel de usturoi 100 ml de smantana lichida Sare Piper ulei de masline 2 fire de patrunjel
Ingrediente: 200 gr de paste 1 lingura ulei de masline 1/2 salota 1 conserva de ton 1 catel de usturoi 150 ml de smantana proaspata sare piper 30 gr cascaval...
Ingrediente: 1 clapon de 3 kg 400 ml supa de pui ulei de masline Umplutura: 300 de carne de vita tocata 6 morcovi 1 legatura patrunjel 1 ceapa 1 catel de...
Ingrediente: Piure de cartofi: 800 gr de cartofi 50 ml de lapte 60 gr de unt sare piper nucşoară Carne: 1 strop de ulei de măsline 1 linguriță de unt 2 cepe 2...
Ingrediente: 1 vânătă (dimensiune medie) 2 linguri suc de lămâie (de la 1/2 lămâie) 1 cățel de usturoi (mic) 1 lingură de tahini (piure de susan) 1 lingură ulei...
Ingrediente: 200 gr paste (spaghete) 400 gr roșii decojite 50 gr măsline negre 20 gr capere 1 ardei iute, proaspăt 2 fileuri de anșoa 1 cățel de usturoi 3...