Ingrediente: 2 dovlecei de marime medie 2 maini de fasole verde 1 cartof de marimea unui pumn 3 felii de telina-radacina (ca in poza – de grosimea a 3 degete) 2...
Ingrediente: 4 dovlecei 2 morcovi o ceapa un pastarnac 2 tije telina 1 lamaie 1 ardei mare rosu o lingura orez marar sare dupa gust optional bors 100 ml...
Ingrediente: 2 dovlecei 1 morcov 1 radacina patrunjel sau pastarnac o telina mica sau o ceapa medie o lingura orez 2 linguri ulei de masline 1 ou 500 ml iaurt...
Ingrediente: 500 g dovlecei, un morcov, o felie de telina, un pastarnac, un ardei gras, 3 cepe verzi, ulei de masline, 375ml iaurt, o legatura de marar proaspat.
Dovleceii reprezinta baza pentru multe preparate culinare, de la sosuri pentru paste, la meniuri principale. Indiferent de modul in care sunt gatiti, ca regula generala, ar trebui sa ii alegeti pe cei mai mici posibili, intrucat cei mari sunt mai putin gustosi si pot...
Ingrediente: 2 morcovi taiati fasii subtiri pe lung 2 dovlecei taiati fasii pe lung (mai groase decat morcovii) un pumn de mazare un pumn de fasole verde (tot...
Ingrediente: 1.5 l apa/supa de legume 3-4 linguri de ulei 200 g fasole verde 100-150 g broccoli o mana de mazare (congelata/din conserva) 2 dovlecei tineri 1...
Ingrediente: 4 dovlecei tineri O ceapa Un morcov O telina Un pastarnac O radacina de patrunjel 2 linguri orez 2 linguri faina 2 linguri ulei 3 oua 6 linguri...