Ingrediente: Pentru kebab 600 g carne, tocata (pui, miel, vita) 1 ou, usor batut 1 ceapa mica, rasa fin 4 catei mici de usturoi, rasi fin 1 lingurita praf...
Zacusca este un fel de mâncare românesc foarte gustos, destul de laborios ce necesită o oarecare experiență în bucătărie. Reușita acestui preparat constă în răbdarea de a pregăti corespunzător legumele și atenta sterilizarea a borcanelor de zacuscă dar gustul va...
Ingrediente: 2 piepti de pui fara piele si dezosat , taiat cubulete o punga de taitei de orez (250 g) 2 lingurite de ulei de susan 2-3 linguri de pasta de...
Ingrediente: 4 piepti de pui 1 conserva de porumb o conserva fasole boabe butter beans in reteta originala 2 banane 1 pahar vin alb 300 ml smantana 55 g unt 12...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.