Ingrediente: blat (21cm) 5 oua 5 linguri faina 1 lingura de cacao 5 linguri zahar 1 lingurita rasa praf de copt crema pt. umplut 300 g piure de castane...
Ingrediente: Baza: 200 g biscuiti zdrobiti 2 linguri migdale macinate 100 g unt topit 2-3 linguri lapte Umplutura: 2 oua 150 g zahar 500 g kvarg ( sau branza de...
Ingrediente: 100-120 g unt 20 linguri lapte 1 esenta de migdale coaja de lamaie 2 cani de fulgi de ovaz 1 cana jumatate de faina integrala 1 lingurita praf de...
Ingrediente: Blatul : 10 oua, 10 lg zahar, 10 lg faina 1 praf de copt , 1 z, zanilat Crema ganache: 400 g ciocolata neagra 400 ml smantana 50 g unt, z. vanilat,...
Ingrediente: Blat: 200 g ciocolata amaruie; 12 linguri de lapte; 350 g unt; 300 g zahar ; 8 oua de marime medie; 300 g faina alba; 1 lingurita praf de copt; 200...
Burrata este un tip de branza facuta din mozzarella si smantana. Partea exterioara este din mozzarella, iar in interior se gaseste un amestec de mozzarella si smantana grasa, untoasa, avand o textura moale, pastoasa.
Ingrediente: Pentru crusta: 140 g unt 75 g zahar fin 50 g migdale macinate fin sare semintele de la 1/2 baton vanilie 1 ou 245 g faina Pentru caramel: 150 g...
Ingrediente: Blat: 2 albusuri de ou 50 g de zahar pudra 30 g nuca/alune/migdale macinate 2 linguri cacao Mousse ciocolata alba: 60 g smantana de frisca nebatuta...
Ingrediente: Blat "picant" : 5 albusuri (aprox. 190g) un praf de sare 40 g zahar 140 g pudra de migdale sau migdale decojite macinate fin 20 g faina 1 lingurita...
Ingrediente: Bile de ciocolata ¾ ceasca smantana lichida (pentru frisca) 250 g ciocolata amaruie, taiata in bucati SAU 150 g ciocolata cu lapte + 100 g...
Ingrediente: 400 g caise coapte 4 linguri cu zahar suc de la o lamaie 1 pliculet de gelatina 200 g iaurt simplu 2 albusuri batute spuma 2 dl de smantana Pentru...
Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.