Ingrediente: 6 vinete mijlocii 800 g carne macinata (de vita + oaie sau numai de vita) 1 ceapa mare 4 rosii sare si piper ulei pentru prajit vinetele (cum...
Ingrediente: cartofi 1,5 kg carne tocata (porc + vita) 750 g ceapa 2 buc rosii in bulion o cutie patrunjel verde piper sare oua 2 buc ulei Sos alb unt 50 g...
Ingrediente: 500 g carne de vaca tocata 1 ceapa 1 kg cartofi 2-3 catei de usturoi o conserva de rosii cubulete 2 linguri bulion sare, piper cimbru, nucsoara 1...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 3 vinete mari 1 kg carne tocata de vaca 3-4 cepe mari tocate 1 ardei iute sau pasta de ardei iute 1 Lg menta uscata 1 lg ghimbir macinat...
Ingrediente: 1,5 kg varza murata 500 g carne macinata de porc sau amestec porc-vita 2 cepe 100 g orez 200 ml smantana 200 g carnati afumati, kaizer sare,...
Ingrediente: 1 kg cartofi 500 g carne macinata porc, vita, amestec 2 cepe 1 morcov mai mic 4 linguri pasta derosii sau 1/4 l suc de rosii 200 g smantana 4 oua...
Doar 1 pahar de suc de rosii consumat pe zi asigura 70% din necesarul de vitamina C din organism. Sucul proaspat de rosii este considerat un adevarat miracol pentru sanatate.
Ingrediente: 1/2 kg carne tocata 5-6 cartofi 3 linguri sos de rosii 1 foaie de dafin cimbru marar patrunjel sare si piper 3 linguri smantana 3 oua 2 cepe