Ingrediente: Pentru carne: ulei de măsline 2 cepe 70 gr de pasta de tomate 500 gr de carne tocata de vita sare piper 15 gr patrunjel Pentru cartofi: 800 de...
Ingrediente: 200 gr carne de porc tocată 200 gr carne de vită tocată 6 ouă 1 cățel de usturoi 1 șalotă sare piper cimbru pătrunjel nucșoară 2 aluaturi de foietaj
Ingrediente: Piure de cartofi: 800 gr de cartofi 50 ml de lapte 60 gr de unt sare piper nucşoară Carne: 1 strop de ulei de măsline 1 linguriță de unt 2 cepe 2...
Ingrediente: 6 linguri de unt 300 g carne de vita taiata fasii sau carne tocata 1/3 cana ceapa verde taiata rondele 200 g de ciuperci taiate in cubulete...
Ingrediente: 500 g carne de vaca tocata 1 ceapa 1 kg cartofi 2-3 catei de usturoi o conserva de rosii cubulete 2 linguri bulion sare, piper cimbru, nucsoara 1...
Datorita aromei delicate insotita de un gust usor picant, ca urmare a amestecului de uleiuri esentiale care aduc a portocala, lamaie si camfor, nucsoara este un condiment rafinat, care se preteaza atat in preparatele sarate cat si dulci.
Ingrediente: 1,5 kg carne vita Frunze dafin O lingurita piper O lingura faina de mustar O lingurita nucsoara rasa O lingurita cuisoare macinate O lingura...
Ingrediente: Sosul Ragu 2-3 linguri de ulei de masline, extravirgin daca se poate O ceapa medie taiata marunt 2 catei de usturoi taiati felii (nu este vital...
Ingrediente: 1 conopida sau 500gr congelata 700gr carne tocata ( vita sau mix vita-porc) 1 kg cartofi 1 praz 1 ceapa medie 1 ou cimbru rozmarin 100gr branza...
Orice mare sarbatoare romanesca este marcata in casele romanilor cu bucate traditionale. Sarmalele sunt nelipsite de pe masa imbelsugata a Craciunului, a Revelionului sau a oricarei alte sarbatori. Ce poate fi mai placut si mai savuros la masa de Craciun decat o...
Ingrediente: 1,600 kg muschi de vita/porc sau chiar piept de pasare, 200 g ciuperci, 100 g sunca de Praga, 200 g muschi de porc, 200 g ficat de pasare sau de...
Ingrediente: Sos ragu: 500 g carne tocata (vita si porc) un morcov o ceapa potrivita un catel de usturoi un morcov pasta de tomate bulion de rosii 1 pahar vin...
Ingrediente: 2 bucati muschi de vita inalte de 3 degete 1 lingura unt topit 200 gr dovleac dulce (ludae) 1/2 vin rosu demidulce 1 baton scortisoara 1 buc anason...
Ingrediente: Pt. umplutura: 6-7 vinete mari,de preferinta cele mai groase 750g carne macinata de vita o ceapa mare 2-3 catei de usturoi 1/2 pahar vin alb o...
Ingrediente: Vol- au- vent pentru elvetieni si belgieni, « bouchée à la reine » pentru francezi, este un aluat foiletat care se prepara in varianta traditionala...
Ingrediente: Sos Ragu: 800 g carne tocata, amestec de vita si porc 1 ceapa 1 morcov dat pe razatoare 3catei de usturoi, feliute 1200 g de suc de rosii, sau...
Ingrediente: foi lasagna 500 g carne de vita tocata 300 g ciuperci 2 cepe 1 ardei rosu fulgi de ardei iute sau un ardei iute proaspat 2 conserve de rosii...