Ingrediente: Ingrediente pentru doua portii de mancat pe saturate: 1. 4 cotlete de porc 2. 200 de gr paste (Farfalle) 3. 3 linguri cu varf de masline fara...
Ingrediente: 250 g paste 2 dovlecei 2 morcovi 2 rosii o jumate de ceapa rosie jumate de legatura de patrunjel verde 10 masline o lingura de mustar ulei sare,...
Ingrediente: 300 g carne de porc tocata 1 ceapa de marime mijlocie 3 catei de usturoi- 1/2 ardei iute 2 linguri de ulei 200 ml sos de rosii 1 lingurita pasta...
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...
Ingrediente: 2 cutii ravioli cu carne 1 ceapa Cimbru Condimente pentru paste Piper Pasta de tomate Usturoi Chefir sau iaurt Cascaval Branza Busuioc proaspat
Ingrediente: 300 g spaghetti 1 dovlecel 1 vanata 1 ardei gras rosu 3 catei de usturoi 3-4 linguri pasta de rosii ulei de masline foi de dafin cimbru busuioc...
Ingrediente: 150 g cestini ( suratele mai mici ale pastelor farfalle) o conserva de hamsii in ulei 2 catei de usturoi 1 lingura ulei de masline aromat 1...
Ingrediente: 6 Bucați de file de pangasius 1 Pachet paste cu fierbere în 5 min 4 Cutii mici de bulion concentrat Apă câtă trebuie O lingura de margarină 2...
Pregatirile pentru Pasti incep in Joia Mare, cand se vopsesc ouale, se fac cozonacul, multe dulciuri si mancaruri traditionale: drob, pasca. Cel mai raspandit obicei crestin de Pasti este vopsirea de oua rosii, a caror prezenta este obligatorie pe masa de Pasti, ele...