Ingrediente: 200 g penne 100 g sunca slaba, taiata cubulete 100 g branza de capra, taiata cubulete 1 ardei gras rosu, curatat de seminte si taiat -fasiute...
Ingrediente: 800 grame carne de pui deja preparata (se poate folosi un pui rotisat) taiata cubulete 1 ceapa tocata marunt 4 catei de usturoi pisati 2 linguri...
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...
Ingrediente: 200 g penne 100 g boabe de fasole rosie, din cutie, bine scurse si spalate cu apa 100 g ciupercute, din cutie, bine scurse si taiate in jumatate 1...
Ingrediente: 160 g paste fusilli 1 lingura de capere, bine scurse 2 linguri de masline negre, curatate de samburi, taiate rondele 6 fileuri de ansoa, scurse si...
Ingrediente: catel de usturoi busuioc conserva de rosii, o lingurita de zahar, una de otet balsamic, sare si piper. 2 catei de usturoi 300 g spanac nucsoara,...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: 150 g cestini ( suratele mai mici ale pastelor farfalle) o conserva de hamsii in ulei 2 catei de usturoi 1 lingura ulei de masline aromat 1...