Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...
Ingrediente: 1 pachet spaghete 30 g unt 1 ceapa mare maruntita 1 morvov mare ras 3 catei de usturoi taiati marunt 500 g carne de vita tocata 2 1 / 2 cesti vin...
Ingrediente: 1 pachet spaghete 500 g carne tocata 1-2 cepe 3-4 catei de usturoi sare,piper busuioc,oregano 2 lg bulion 1 cana cu apa sau 200 ml sos de rosii...
Ingrediente: 250 g creveti decorticati 300 g spaghete 2 lg de ulei de masline 2 linguri de unt 1 ceapa verde 2-3 catei de usturoi rosii decojite 100 ml de vin...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...